SMAL, RIK & BRUN.

Allmänt

Snapshot från vardagsrummet här i Casa Gizmolina. Detta var min utsikt hela förra veckan då jag låg sjuk… 

Åhhhh vad jag önskar att det plötsligt regnade pengar över mig. Alltså riktigt, riktigt mycket pengar, så att jag blev stenrik. Vad mycket enklare livet skulle bli. För säga vad man vill men nog sjutton löser pengar en hel del problem. Och när jag ändå är igång och önskar så kan jag gärna gå ner X kg också.  Över natten! för tänk så fantastiskt skönt det vore att slippa dra på sig träningskläder och bli medlem på ett gym och stå där och svettas inför andra människor istället bara  …. wosh! -X kg !  Och jag kan gärna automatiskt få tillbaka min bränna från Thailand samtidigt när jag ändå är igång. Herregud så underbart!

Fast det är klart, det problemet löser ju i och för sig det solpass som jag fick på morsdag. Oh yes, tror JIG också saknar min bränna för jag fick ett solkort laddat med X antal kronor.  Men han la fram det som att han ger mig D-vitamin. Och det har han så klart en poäng i.

Nej, nu måste jag återgå till verkligheten här = jobb + kaos.  Mest kaos faktiskt. Och julgranen hänger fortfarande över mig för jag kom aldrig så långt i dag men i morgon så!  Och jo, just det – vi avbokade precis en 2 veckors resa till Phuket. Hur festligt känns det? well….sisådär… men vad är väl +30 grader på beachen mot typ -13 och ett snöigt Luleå…?  Man kan inte få allt… 😉

 Nu lämnar vi strax måndagen den 10 februari 2014 och i morgon är en annan dag…!

Njut kvällen vidare min vackra bloggvän!

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “SMAL, RIK & BRUN.”

 1. Nina says:

  Tyvärr Anna-Stina måste jag säga att vi här i Luleå har just nu plus 2 grader och klockan är 24:00. Och vi har nästan inge snö. Centrum är snöfritt och bor man lite utanför är snödjupet max 20cm =) Jag föredrar istället minus 30grader vid den här tiden på månaden, för det är inte kul med blåis.
  Ha det gott!

  • gizmolina says:

   Är det sant? +2? och nästan ingen snö? Herregud, vad har hänt med världen? Annat var det förr! 😉

   Sweet dreams Nina! Kram!

 2. Linn says:

  Dig och (din karl) går det väl ingen direkt nöd på. Ni fick ju bland annat en rejäl hacka för er bostadsrätt men det är klart. Det kanske kostar att köra företag i kk hela tiden…

  • Om din avsikt med din kommentar var att göra mig ännu deppigare än jag redan är så har du verkligen lyckats. G.r.a.t.t.i.s. Linn! Hoppas att du är väldigt nöjd med dig själv nu och att du sitter där med ett stoooort smil.

   Njut din dag du. Gör det!

 3. Nilla says:

  Önskar dig en jättefin tisdag, du härliga Gizmolina <3 Tråkigt att ni avbokat Phuket, själv har jag bokat två veckor i november, åker själv för första gången, men jag ska nog fixa det också. Hahahaha ja ge mig en konto fullt med pengar, och jag vägde mig nyss, men hoppade av vågen snabbare än nånsin, men vi hinner få bort dom där extra kilona tills sommaren 🙂 Ta hand om dig du fina. Kramkram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Nilla! 🙂 Och så underbart att du bokat 2 veckor i november! Är så glad att du väljer att resa trots att du reser ensam. Jag har som sagt också rest ensam dit ett par gånger och hade det fantastiskt BRA!

   Och ja, det det där fulla kontot. V.A.R. är det?? ha ha. Men våg…alltså jag slutade väga mig för typ 7 år sedan men känner det på kläderna… eller också är det de där små kalorierna som bor i klädskåpet och som gör kläderna mindre på nätterna… Tihi! 😉

   Njut din dag! Kram!

 4. Josefine says:

  <3 Du kommer mysa massor nær du væl ær i Luleå! <3 KRAMAR

  • gizmolina says:

   Absolut! 🙂 Jag ser verkligen fram emot att resa hem till min kära familj. Det var länge sen nu. Jätte länge sen.

   Önskar dig den bästa dagen vackra! Kram!

 5. Deseree says:

  Vad menar du ned mkt pengar? I mina ögon så lever du redan som om du redan har väldigt bra ställt 🙂 min lön på 24.0000 räcker nog inte långt i din värld haha ha en bra dag!

  • Med mycket pengar så menar jag många hundra tusen, eller föresten, gärna 1 mille eller 2! 🙂 Jag menar när jag ändå önskar så kan jag ju önska ordentligt !

   Kram!

   • Titti says:

    Jag menar det! Ska man önska så ska man önska ordentligt. Så förutom smal och fräsch önskar jag mig också att bli frisk, friskare och friskast från mina kroniska sjukdomar. Att min äldsta ska bli frisk från sin sjukdom. Att vi kommer att få leva ett långt och hälsosamt liv och få se mina barnbarn växa upp.
    Får det slå in, då skiter jag både i rikedomar och solbränna 🙂 Men i den bästa av världar så tar jag gärna en mille eller två också så vi slipper jobba heltid och kan få mer tid med ungarna! 🙂 🙂 Vart vänder man sig för önskningar? Är det den magiska lampan eller känner du till någon bra önskebrunn! 🙂

 6. Christina says:

  Fy vilka tråkiga kommentarer du får:(
  Hemskt med bittra människor som avundas andra och som skriver saker som de inte kan ha en aning om.
  Kram till dig!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för den kramen Christina! Den värmer mer än du kan ana! och det är sånna som dig som får mig att blogga vidare…!

   Önskar dig en fantastisk dag fylld av solsken & lyckliga stunder. Kram!

 7. Mona says:

  Tycker ditt inlägg var roligt,man får inte ta allt så allvarligt jag vet att du värdesätter
  dina kära och hälsan först,det andra drömmer vi alla om.Coco chanel har uttalat sig en gång
  (man kan aldrig bli för rik eller smal)
  KRAMAR

  • Åhhh äntligen någon som ser humorn och ironin i mitt inlägg. T.A.C.K. Mona!!! 🙂 Och jag håller med Coco Chanel 100%, man kan a.l.d.r.i.g. bli för rik eller smal. Så är det bara ! 😉

   Njuuuut din tisdag! Kram!

 8. Mussi says:

  ÆRLIG TALT! Har dere ikke noe hyggelig å skrive så la det være!!!

  Takk for at du er den du er kjære Anna -Stina.

  Hev deg over missunnelige mennesker!

  Klemmer til deg

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner tack Mussi!!! Din kommentar gjorde precis min eftermiddag här.

   Jag önskar dig den bästa tisdagen ever! Klem! 🙂

 9. Titti says:

  Jag vill också bli rik smal och brun…..gillade ditt inlägg!
  Kram Titti-Umeå.

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja, eller hur?! 🙂 och vad kul att du gillade det Titti!

   Önskar dig en härlig kväll och en fantastisk vecka! Kram!

 10. Monica says:

  Herregud….de som ikke kan humre og le litt, og rett & slett komme i godt humør av dine gøyale innlegg: stakkars!!! Digger humoren din, og det har jeg nok nevnt før her inne. Og du…jeg hiver meg med på dine ønsker…hver og en av de 🙂 Du er kul! Vi driter i de som slenger ut bitre og sure kommentarer!!! 🙂 KLem

 11. Elin says:

  Enig! Rik, tynn og brun (uten rynker, takk, når man først skal ønske!!). Herlig med ironi! Elsker bloggen din og håper du overser de kjipe kommentarene. Misunnelse!
  Stor klem

 12. Lena says:

  BTW….
  Hva er 2 mille???
  Ge meg 100 mille!!!

  Kjempeklem til deg…
  Strunt i de dumme kommentarene… Er ikke verdt din energi!!

  Lena

 13. Jaaa, åh vad underbart det skulle vara! Jag brukar drömma/fantisera om sådan där drömvinst på joker, 350 miljoner! Herregud så gott det skulle vara. Att inte behöva bry sig om pengar alls i resten av våra liv! Mmm.

  Och ja, så vaknar vi dagen efter smala och bruna 🙂 Jag är helt med dig!

  KRAAAAM

 14. Sofia says:

  “Man blir inte lyckligare av pengar men jag gråter hellre i en jaguar en i en buss ” 😉 Så jag menar det, när man lixs önskar sig mer pengar kan man väl önska på ;D Ha en fortsatt härlig dag! Och du, keep up the good work med din härliga blogg! 🙂 Kram

 15. Therese says:

  ojoj vad jag önskar mig detta, massa miljoner som jag kan rulla min smala brunbrända kropp!!!
  Ta inte åt dig av dumma kommentarer….man får önska vad man vill det är väll det som är meningen med önskningar 😉
  Tack för en underbar blogg som peppar mig varje dag!

 16. Mary says:

  Vi som känner dig genom bloggen förstår ditt rop Anna-Stina. Man behöver inte vara politiskt korrekt hela tiden. Även du har rätt att ha en deppig dag. Visst är det klart att det kan sticka i ögonen på vissa då det verkar som ni lever gott, har ett sånt fint boende och verkar ha det bra. Men ingen vet vad som finns bakom kulisserna. Jag tycker du är mänsklig att du visar din svaga sida, det är helg OK. Hur många gånger i veckan peppar du inte oss liksom? Många Kramar trogen läsare <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *