DAGENS SNAPSHOT.


Dagens snapshot i köket. De där fina ljushusen från Bruka Design ska jag beställa hem fler av till min butik för de börjar bli utsålda…! och om du önskar att beställa någon möbel från Bruka så är det en god idé att komma inom butik på lördag  för leverans före jul. 

Min söta lilla prinsessa somnade på soffan för en stund sen, halvt sittande, men jag vågar inte ändra ställning på henne för då kanske hon vaknar… och hon behöver verkligen sova för sömn är bästa medicinen !  Super förkyld är hon stackarn.  Och jag som egentligen bl.a. skulle vara runt på PR-byrårer idag innan jag öppnade butiken. Så kan det gå !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “DAGENS SNAPSHOT.”

 1. fru Svensson says:

  Hoppas Johanna kryar på sig snart och att du inte blir smittad 😉
  En extra c-vitamin kanske.
  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du ! 🙂 och ja, vi får verkligen hoppas att jag slipper bli smittad… ! Önskar dig en mysig kväll ! Hälsa ! Kram !

 2. Titti says:

  De vita husen har jag här hemma…jättefina.
  Skulle gärna ha de i fler färger!
  Kul med förlovningen….jättefin bild.
  Få se när bröllopet blir…kanske är vi i Sthlm då!
  Krya på dig Johanna.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Johanna hälsar och tackar för krya-på ! 🙂 och visst är husen underbara i höstmörkret ?! mina lyser för fullt här hemma i kväll. Jag ser också fram emot bröllopet ! hur kul som helst ! Njut din kväll ! Kram !

 3. Mikaela says:

  Krya på er. Här har vi haft sjukstuga i tre veckor. Behöver jag skriva att jag klättrat på väggarna 😉 Vad heter blomstren på bilden? Fint. KRAM!

  • gizmolina says:

   Sjukstuga i 3 veckor ?? Oh my god… ! och nej, då behöver du inte skriva att du klättrat på väggarna. Hjälp. Jag gjorde ju nästan det idag efter 1 dag ! Hoppas att det inte var något allvarligt hos dig och att alla är friska igen ?! Blomsten är eukalyptus . Love them !!! och gott luktar de också ! Kram ! 🙂

 4. Lisa says:

  Söta små ljushus:) Jag undrar vart man kan köpa texten i tenn? eller är det stål..?

  Mvh Lisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *