Singapore makes us happy!

168397-2656
Johanna är sååå glad på dagarna och det känns som att hon blir lika happy av Singapore som mig! 🙂 Bilden är från då vi gick hem till hotellet i kväll runt kl. 19 och hon skrattade och vinkade till alla heeeela vägen hem så alla vi mötte blev jätte glada 🙂

Singapore kl. 00.20, natt mot lördag.

Att vara här i Singapore känns som att vara tillbaka i "verkligheten" efter 3 månader i Phuket och det är underbart att alla pratar engelska överallt. Sen gör det ju inget att jag kan titta in på Zara, Top Shop, Gap, French Connection, och inspireras! 🙂

Eftersom vi har en "paus" i Thailand nu och den här resan egentligen bara är till för att förnya våra visum så innebär det att jag tyvärr inte kan gå helt bananas på shopping… Men liiiite har jag i alla fall shoppat 😉

Tyvärr så tog batteriet till min kamera slut i kväll och jag upptäckte att jag glömt laddaren hemma 🙁 så jag kan inte fota och visa er shoppingen förren jag har köpt ny laddare imorgon. Men jag kan berätta att jag hittade en kul butik som heter "Forever 21". Känner ni till den ? Den är tydligen amerikansk. Jag tyckte att det lät så fantastiskt att få förbli 21 så  bara därför shoppade jag där 😉

Imorgon är min plan att få fixat håret så håll tummarna för att jag får till det.!

Till sist så måste jag bara berätta om den helt fantastiska servicen här på hotellet.

Ett exempel: i kväll då vi kom upp till rummet så hade personalen varit här och dragit ner rullgardinerna (man gör det genom att trycka på knappar precis som hemma hos Cameron Diaz i filmen " shiiiit, nu kommer jag inte på vad den heter? ni vet filmen där hon byter hem med en annan tjej…? ) , sen hade de slagit på skön soft musik på låg volym, ställt en liten flaska vatten + ett glas på varje sida om sängen och slagit på "night" belysningen i rummet (även det gör man genom en "kontrollpanel" (som Johanna älskar att trycka på ;-)) Och just det ja – de hade vikt till de kläder som låt framme i prydliga små högar och lagt Johannas puzzel också. Helt fantastiskt! 🙂

Nu ska jag gå och mysa och sen är det god natt här för jag blir trött av all (ögon)shopping….!  

Jag shoppade föresten nya blader idag och en massa nya kort, men som sagt – jag får visa då jag shoppat ny laddare till batteriet till kameran.

Jag hoppas att din fredag är riktigt festlig och att du har bokat in lite avkoppling i kalendern i helgen för det förtjänar du!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Singapore makes us happy!”

 1. Mille says:

  “The Holiday” heter filmen;-) En av mine favoritter!:-)Singapore-shopping høres fantastisk ut! Håper dere får noen fine dager der:-) Klemmer!!
  PS, søtt bilde:-)

 2. AnnaStina says:

  Mille-
  Å ja, “The Holiday” är det så klart! jag kom bara på Love Actually men kom på att det inte stämnde och sen stod det stilla 😉 The Holiday är en av mina favorit filmer också, jag har sett den hur många gånger som helst! 🙂 Önskar dig en trevlig kväll och tack för att du gav mig namnet på filmen, jag hade nog legat vaken hela natten och funderat annars 🙂 Kram! 🙂

 3. Hanna says:

  Å ni verkar ha det så mysigt i Singapore! “The Holiday” är en riktig härlig film som man blir glad av! Nu blir jag lite avundsjuk när jag hör att du shopapt på Forever 21, shoppade där i NY och dom har ju så mkt fint och framförallt billigt! önskar er en fortsatt trevlig kväll!

 4. Stockholmstjej says:

  Jag hittade till din blogg och tycker att du skriver så fantastiskt bra om eran vistelse i Phuket och nu i Singapore. Du verkar vara så genuin fin person och ni har en alldeles underbar liten dotter, så söt och glad på alla bilder. Har själv varit i Thailand flertal gånger och vet hur fantastiskt det är där. Önskar er en fortsatt trevlig tillvaro i värmen och lycka till med dina framtidsprojekt!

 5. Många som bloggar om Forever 21 nu eftersom de tydligen har börjat shippa till Sverige…

 6. Vilken härlig bild;) Hoppas ni får en trevlig kväll!

 7. Stina says:

  Åh, forever 21… grymt fina o billiga saker. Mamma o Pappa är i NY i helgen och jag hoppas på en liten kasse från den butiken när de kommer hem.

 8. Angel says:

  Ja precis the holiday love that movie,gud så glad Johanna är ha en underbar fortsatt semester
  i singapore.

 9. Lattemamman says:

  Åh, Anna-Stina- så härligt att vi nu får följa med er till Singapore också. Börjar känna mig riktgt världsvan, tack vare dig;-) Skämt å sido, det är verkligen dagens höjdpunkt att titta in hos dig, inspireras och mysa med nya inlägg. Hoppas verkligen att jag kommer till Singapore någon gång, jag som ju också har en förkärlek för shopping!
  Kram från lattemamman

 10. amanda says:

  underbart söt unge!!! hon ser så livsglad ut, härligt:)

 11. Petra says:

  Vilken underbar liten prinsessa som verkar ha ett härligt liv i Thailand!
  Skönt att läsa om någon som “vågar” bryta det traditionella svensson livet som “alla bör ha efter de fått barn”.
  Det är super härligt att läsa om erat paradis, det får en att värdesätta livet!

  Njut så mycket ni kan!
  /petra

 12. linda says:

  Underbar bild!! Kraaam

 13. Emma says:

  Forever 21 är en favorit för många modeintresserade. De har precis fått stor uppmärksamhet här hemma i Sverige då de precis har börjat frakta hit. Jag besökte Forever 21 i New York. /Emma

 14. Jessica says:

  hej!
  Underbart att Singapore är så fantastiskt, skulle bara precis kommentera Forever 21 som Emma ovan 🙂 Har fått en beställning därifrån, lite dyrt tull en det kompenseras ed att kläderna är så billiga 🙂

  Kram kram

 15. Maria says:

  Va härligt det låter och det verkar verkligen vara toppen service!Otroligt söt bild på Johanna 🙂

  Sov så sött!

 16. laila says:

  jag tycker att det e lite dalig kvalite pa forever 21. men iblad hittar jag nat ok.

  ha der bra!

 17. laila says:

  hon e sa himla sot!

 18. Ewa says:

  Hej! Brukar läsa din blogg lite då och då.
  Vet precis vad du menar när du säger att du är kär i Singapore. Jag var i Singapore i 16 dagar hösten 2005 och längtar tills den dag jag får åka ditt igen. Shoppingen är precis som du säger helt FAB. Staden i sig är oxå helt härlig trots att den inte är så stor och det är härligt med värmen 🙂
  Kram på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *