Sista dagen…. !

Allmänt

Tisdag 12/6 var det sommarfest + avslutning för 5-åringarna i barnehagen och sen fortsatt vi eftermiddagen / kvällen hemma hos vänner med grill i hagen. 

Tittut i natten !

Vilken dag! förlååååt min frånvaro… ! jag har inte varit ute på nett på hela dagen förren NU för min dag har minst sagt gått-i-ett och det har varit ögonblick då jag känt att vi på riktigt måste ställa in resan för jag har verkligen inte förstått hur jag ska bli klar med allt jag har att göra?  Men vi kastar inte bort 3 flygbiljetter till Thailand så i morgon lyfter vi oavsett om jag är klar eller ej 😉

Min hektiska dag startade med att jag lämnade Johanna i barnehagen för sista gången i hela hennes liv. En märklig känsla & tanke…. och jag blir ju så rörd av sånna här speciella situationer i livet så då vi gick runt och gav fröknarna presenter så fick jag plocka fram kleenex.  Mitt lilla älskade hjärta har blivit så stor!

Hjärtat fick en pärm med teckningar & bilder från sina år i barnehagen som ett fint minne. Hennes fina klänning kommer från Livly och skorna från Pom D´api.

Den fina personalen som vi är så glad i.

Det bor en showgirl i J och som ni vet så vill hon ju gå på cirkus-skola

Happy barnehagen f.r.i.e.n.d.s.  hemma hos C & I.

Och då kidsen lekte så koste vi mamas & papas oss i den vackra trägården. Det är l.y.x. att ha egen gård mitt i city. (tusen T.A.C.K. för sist Gry & Co. !).

Här hemma hos oss pågår packning nu, ja i alla fall för mig (resten av familjen sover) och sen väntar några tim. jobb så  ja, jag har förträngt att det är midsommarafton idag och att vi fick ställa in det planerade midsommarfirandet på vår nya terrasse med våra fina vänner.  Nästa år ! 😉

Hoppas att du har firat som bara det med sill, dans runt stången, blomster i håret + snapsvisor och till er som sover med 7 blomster under kudden i natt: may all your dreams come true !

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Sista dagen…. !”

 1. Anna says:

  Åh vad det lät härligt, åka utomlands! Ha så trevligt! :=)

 2. Natasja says:

  Kan du si hvilke barnehage Johanna har gått i? Den ser liten og fin ut. Er så vanselig å vite hvilken barnehage man skal søke i her på Frogner. Jeg har en jente på 4,5 og foreløbig drar vi helt opp til Ullevål til hennes barnehage.
  Lykke til med ferden mot Thailand! Og god sommer fra en trofast leser og gammel kunde hos Gizmo og co:):)

 3. Marita says:

  Hej! Har ni redan åkt kanske? Mailat dig ang min inbetalning. Hoppas du ser det här. Ha en underbar semester. Kram

 4. ELIN says:

  Blir så glad av å lese bloggen din:-)Nyt dagen i det fine været, og ha en superfin ferie:))))Sommerklem fra nordvestlandet

 5. fru Svensson says:

  Ha en Underbar resa till solparadiset.
  Hoppas du kan slappna av och sova igen lite missad tid på planet.
  Många Kramar till er alla 3 😉

 6. Titti says:

  Har haft en magisk midsommar på solsäkra Ulvön och bott på tjusiga Ulvö hotell.
  Hoppas ni får en bra resa till Thailand….
  Kram Titti

 7. elin says:

  Kikker bare inn her i håp om at dere er kommet dere vel fram til Thailand 🙂 Nyt ferien!! Klem!

 8. Anita says:

  Ha en trevlig resa till värmen. 😛 Hur länge blir ni borta nu? Tiden går fort, barnen blir stora och klarar sig själv mer och mer. Ser ut att vara ett trevligt dagis som J gått på. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *