SISTA JANUARIVECKAN!

Happy new week darlings! 

Idag startar sista veckan i januari och det känns inget annat än helt fantastiskt !!! för när februari gör sin entré så är vi lite närmare våren och hur magiskt är inte det?  Februari bjuder dessutom på både JIG´s födelsedag, Alla Hjärtans Dag och MELLO! och jag längtar sååå efter att få fylla huset med ballonger och fira! Och nu behöver vi verkligen skapa så mycket festligt vi bara kan omkring oss för att pigga upp livet !

Men – februari bjuder även på mindre kul saker för min del för det är månaden då jag och min bror ska ta tag i stora saker efter min älskade pappa. Det kommer att bli så otroligt tungt och jobbigt att det knyter sig i magen då jag skriver om det men det är bara att få det gjort. Vi har oavsett inget val.

Livet alltså… det tar oss både hit och dit och upp och ner… Och då allt känns som allra jobbigast så är det extra viktigt att hålla fokus på positiva tankar och att skapa härlig energi omkring oss. Lyssna på musik som gör dig glad! Ät extra gott! Fyll hemmet med fräscha vårblommor (tulpaner är så tacksamma) och umgås med vänner som ger dig energi och som lyfter dig! Skriv dagbok. Läs en bok! Eller ta på dig skorna och gå en lång skön promenad! Bara du vet vad som är din “feelgood grej” så fokusera på den och KBK !!!! som Fredde i Solsidan skulle sagt.  Kör Bara Kör !!! 🙂

(bilder kommer !)

Önskar dig den bästa måndagen!

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

79
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SISTA JANUARIVECKAN!”

 1. Amelie says:

  Tack❤️Behövde läsa just detta idag.

  • gizmolina says:

   Åh varsågod! Jag blir så glad då jag får höra att mina inlägg uppskattas. Det strösslar min blogglust !

   Önskar dig en magisk dag fylld av härlig energi! Kram! 🙂

 2. S says:

  När är det dags att ändra texten i presentationen? Johanna sex år

 3. Emma says:

  Tack behövde läsa detta. Har brutit foten och är gipsad och konvalescent. Behöver fokusera på det positiva när det är såhär. Tack för att du bloggar igen! Piggar upp ❤️

  • gizmolina says:

   Åh varsågod! och så fantastiskt att höra att du uppskattar att jag bloggar igen. Det gör mig riktigt, riktigt glad !!! Men så otroligt trist att du har brutit foten… Jag skickar dig all världens goda tankar och kryssar fingrarna för att den läker fint så att du snart dansar igen !

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag fylld av positiva tankar och lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *