SISTA NOVEMBERDAGEN 2016.

Gooodmorgon mina fina bloggvänner!

Åh idag hade vi en bra start på dagen, ingen stress och snön som kommit i natt och låg som ett fluffig täcke över bilen var lätt att sopa bort, lovely! Och det snöar forfarande oh my… kan man ha mer snö än det vi har nu undrar jag? Det räcker!! Ha, ha.  Och nu såg jag precis Ronny Svensson på Nyhetsmorgon ge Solsidan filmen betyg: 3, sånt gör mig sååå irriterad! Varför liksom?? jag menar han sitter och tok skryter av hur BRA filmen är men mer än 3 det kan han inte ge Felix & Måns, nope! Men nya Muminfilmen, den fick minsann 4.  Sååå typiskt om du frågar mig som jobbat i filmbransjen i 11 år, det är liksom inte politiskt korrekt för recensenterna att ge en film som Solsidan som publiken ä.l.s.k.a.r. högt betyg. Tokigt värre!!! (t.o.m. programledarna som sett filmen ifrågasatte betyget – med ALL rätt!). Solsida är faktiskt den första filmen på måååånga ÅR som jag har lust att se redan på premiärhelgen för jag fullkomligt älskade TV-serien! Gillar du också?

Och tänk att det redan är helg i morgon! Och 1:a december! Och julkalenderpremiär! Hoppas att mina julklapps & julkalender tips inspirerade!?  Jag lovar att det blir fler tips-inlägg nu fram till jul men julkalendern, den är vi färdig med nu, eller nej, nu kom jag på att jag faktiskt har några till kalendertips! Hjälp, de hade jag glömt… Så ja, då blir det ett till tips-inlägg senare idag! 🙂

Jag fick den här bilden på sms av våra grannar för exakt 1 vecka sedan. Timmen efter att vi girls lyft mot Oslo gjorde nämligen tideranas snöstorm sin entré här uppe i norr och ja, som ni ser så kom det en del snö den dagen. Oh my!!!  Bilden är tagen timmar efter att vi reste, helt g.a.l.e.t.!!!  (dörren är ju helt igen snöad…) och våra super snälla grannar hjälpte oss med Gizella då min bror inte ens kom ut med bilen (gatorna var typ stängda). Så ja, man kan lugnt säga att vi reste right on time! Ha, ha. (tusen miljoner TACK för hjälpen kära familjen & bästa grannarna M, K, M & H!)

Måste lägga upp den här också för det var ju helt galet mycket snö!  Och i natt har det också snöat, och det snöar fortfarande så ja, oddsen för att vi får en vit jul ser ganska höga ut! Hurra!! 

Så här såg jag ut då jag fick bilderna jag precis visade och så här såg J och hennes bästa vän ut igår. Men det var inte snö de fick se, det var något helt annat… ha, ha. Oh my, det finns mycket spännande i telefonerna… eller vad säger du Jonas

 

En lite kul grej, på tal om Solsidan, är att jag hade min möhippa på Felix & Måns båt Fladen ute på Skeppsholmen i Stockholm. Det var min bästa Karolina som jobbade tillsammans med dem som styrt upp det hela och det var en stylist på plats som piffade mig och vi åt middag ombord…  Ett helt fantastiskt minne!  och innan vi var på båten så var vi på ett badhus i Gamla Stan som mina vänner hade hyrt åt oss och det flöt runt rosor i poolen, var tända ljus överallt, godisfat med mina favoriter… bubbel… och underbara goodiebags väntade vid små badkar…  Verkligen ett minne för livet!!!

Nu tar vi tillvara den här sista novemberdagen 2017! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 6 Comments

6 responses to “SISTA NOVEMBERDAGEN 2016.”

 1. A-L says:

  Men vad underbart med sådana grannar! Det är sannerligen en lyx! 🙂
  Och ju fler bilder på vinter och snö du visar, desto mer och mer sugen blir jag på att dra med familjen norrut och fira nyår med släkten i Luleå. Ist för hemma i Gävle 🙂

  Njut av din dag, det tänker jag göra 🙂

  • Ja, det är verkligen en LYX att ha fina grannar! 🙂 Och så underbart att jag får dig sugen på att åka norrut till nyår! Här är otroligt vackert nu och idag har det kommit ännu mer snö, så nu räcker det. Ha, ha. 😉

   Önskar dig en magisk dag! och jag kan verkligen sakna Gävle… håller tummarna för att bocken får leva länge i år! Kram!

 2. Lena says:

  Hade gett vad som helst för den snön. Längtar galet mycket efter skidåkning.
  Jodå, Solsidan är verkligen en favorit- helt galet kul. Är också sugen på att se filmen.
  Ha en fin dag 🙂

  • Åh jag kan väldigt gärna skicka iväg lite snö till dig Lena för efter dagens snöande så räcker det för mig. Ha, ha. 😉 Men vackert är det i alla fall!! Och ja men visst är Solsidan underbar! Måste ta och boka biljetter till den en dag väldigt snart…

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag! Kram! 🙂

 3. Jonas Norén says:

  Asså mitt Instagramkonto är en guldgruva om man gillar att överaskas!

  Tack för bilden, underbart att se 🙂

 4. ACS says:

  I ärlighetens namn har vi inte särskilt mycket snö än. Det mesta av snön från torsdagens snöstorm regnade bort under fredagen. Så fram till dagens centimetertjocka snötäcke var det mest isbana med lite snö på kanterna.
  Men visst, jag kan hålla med om att det inte behövs mer än att det precis täcker marken så det blir ljust och fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *