SISTA SOMMARLOVSHELGEN.

Bilden är från innan vi reste till Luleå men det ser exakt likadant ut idag, ja, med undantag av att blommorna dött…

Hey sweeties!

Då är vi plötsligt tillbaka hemma i Oslo igen efter riktigt riktigt f.i.n.a. dagar hemma hos familj & vänner uppe i Luleå, och vi har kört en super duper sooooft start på den här lördagen. Eller jag har i och för sig startat några tvättmaskiner, hängt tvätt, packat upp, lagat plättar (pannekaker) och piffat till lite ute på terrassen, men ändå.. slow start it is. Och det passar alltid väldigt bra dagen efter resa tycker jag. Sen är det ju hur stort som helt för Johanna att JIG fixat en ny TV då vi varit borta och den är s.t.o.r. alltså så nu blir det xtra kul att se film!

Mindre kul däremot är att min dator blivit sjuk, igen!, så den måste till sjukhuset på måndag för jag kan inte lasta ner en enda av alla fina bilder jag knipsat de senaste dagarna hemma i Sverige. Otroligt trist…  Har suttit i timmar (!) och kastat filmer / bilder med hopp om att det skulle hjälpa men nix pix… Så – jag får passa på att blogga bilder från arkivet idag / i morgon för sen måste nog allt lastas över på hårddisk och då blir de inte lika lätt tillgängliga. (det är säkert lätt att lasta över bilder från hårdisken men jag är så bekväm av mig att jag vill ha alla bilder i min mac…)

När jag hängde upp den där tavlan så var det egentligen bara en tillfällig lösning men den hänger där, helt ensam, fortsatt.

Tycker den här buketten är så sommar fräsch. Ska ut och försöka få till en exakt likadan idag för igår kom vi hem till stendöda buketter i alla vaser och jag tycker att levande friska blomster verkligen kryddar hemmet. Kan inte leva utan…

Nej, nu ska vi girls göra oss klara så att vi kommer oss iväg ut innan butikerna stänger. Har en del ärenden inför skolstarten och tänk att Johanna börjar 3:e klass på måndag kl. 08.30. Det känns nästan lite overkligt för jag tycker nyss hon gick på dagis.

Önskar dig en magisk lördag fylld av lyckliga stunder i solen! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SISTA SOMMARLOVSHELGEN.”

 1. Cecilia says:

  Ja jag säger detsamma det där med att det känns overkligt.Jag har äldste mann som också börjar tredje klass och så har jeg en som börjar förste klass och minstingen har flyttat upp till de större barnens barnehage :-).Svisch säger det bara!!

  • gizmolina says:

   Svisch är verkligen rätt ord! 🙂 Och det där med att tiden bara går fortare och fortare stämmer verkligen 100%…! Har lite svårt att hänga med i svängarna! 😉

   Önskar dig en underbar helg! Kram!

 2. Merete says:

  Borte bra, men hjemme best 😉
  Så fint du har det hjemme – blomster gjør virkelig halve interiøret.

  Ha en fin siste helg før skolestart på mandag. Jeg gruer meg til de tidlige morgenene igjen…

  Klem

  • gizmolina says:

   Ja, ikke sant…! 😉 Och tusen tack Merete för fina ord ang. vårt hem! De värmer. Jag gruer mig också till de tidiga mornarna efter den sköna sommaren men vi kommer nog in i det snabbare än blixten… !

   Njut helgen du också och fånga de lyckliga stunderna! Klem!

 3. Lena says:

  Well, min lilla tjej börjar 4:an….. swish som sagt….. tur att inte vi blir äldre va eller hur 😉
  Ha en fortsatt fin helg.
  /Lena

  • gizmolina says:

   4:an… ja, det går som sagt f.o.r.t.!!! Men precis som du skriver så är det ju en himla TUR att vi , trots det, inte blir en dag äldre.. Ha, ha 😉

   Önskar dig en underbar söndag Lena! Kram!

 4. Anna says:

  Hej!
  Vilken vacker tavla! Har du beställt den från nätet?
  Hälsningar Anna

  • gizmolina says:

   Tusen tack Anna! Den där tavlan kommer från en konstnär som heter Lisa Rinnevuo och jag köpte den på butiken K (Klassisk Skandinavisk Form) uppe i Luleå för ett par år sedan. Eller jag köpte själva bilden där, sen lämnade jag in den för inramning här i Oslo… Har flera tavlor av Lisa R. och älskar dem! Hon är en favorit.

   Happy söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *