SJUKSTUGA & PYSSELRUM.

16195926_10154163977540796_4869570792169980681_n

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties! 

Här i Casa Gizmolina pågår det tyvärr sjukstuga idag…  Johanna ringde från skolan igår em p.g.a. att hon inte alls var i form så JIG körde och hämtade henne och idag vaknade hon med vad som verkar vara en ordentlig förkylning.  Känner mig som en dålig mamma som inte har en febertermometer hemma så ska köra ut och shoppa en så fort som butikerna öppnar. Stackars lilla hjärtat… hon gillar i.n.t.e. att vara hemma från skolan för idag var det NO – hennes favorit ämne! (hon är en riktig experiment tjej!) men här ligger hon på sjelseongen med sin i-pad i knä och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon snart dansar igen! Tydligen går det både kräksjuka och förkylning i klassen för flera var hemma i veckan och många klagade på att de inte var i form igår…  Är ni fler där ute som har sjuka barn hemma? verkar som att det kommer som ett brev på posten i januari / februari då skolorna är igång igen efter ledigheten. Så ja, vi skulle nog helt enkelt ha stannat kvar i Thailand en stund till! Ha, ha.

Och torsdag idag och jag var iväg och helghandlade igår kväll så jag är klar för helg känner jag! älskar den känslan då allt är i hus!  🙂

16174812_10154161919380796_7221542019807518975_n

När J kom hem igår så hoppade hon direkt i sina myskläder och sen satte hon sig och sydde en stund. Med sin söta symaskin som syr utan tråd. Det var en stund sedan hon använde den men så fick den “nytt liv” då hon fick ett nytt sy-kit till den i julklapp av bästa vänner. Och här ser du föresten J´s pysselrum!  Helt ostylat. Ha, ha. Så ja, idag ska de där hyllorna piffas till… Men samtidigt så är det här en kreativ oas så lite kaos är helt OK… 

Jag ska ta och knipsa några fler bilder från det här rummet idag så ni får se fler detaljer. Om ni vill?  Vi saknar fortsatt gardiner bättre belysning (lampan som står på bordet är en nödlösning) men alltså jag älskar stolarna! De var slutsålda hur länge som helst hos Ellos men så kom de plötsligt in igen i december så då beställde jag de på studs!  Och bordet, det kommer från IKEA, liksom de vita hyllorna.

Nej, bäst jag gör mig klar för Apotek´s shopping nu så att vi får veta om J har feber eller inte.

Önskar dig en riktigt härlig torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “SJUKSTUGA & PYSSELRUM.”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  VÁÁÁ älskar stolarna 🙂

  HAPPY HAPPY DAY söta fina

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar stolarna! 🙂 Jag är helt kär i dom….!

   Önskar dig också en riktigt H.A.P.P.Y. day fylld av solsken!!! Kram!

 2. Pia says:

  Krya på J !

  Och sköt om dig så du inte blir sjuk ! Dagens tips till dig är ingefärsshot !

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för krya på Pia! 🙂 Och ja, nu får vi hålla tummarna för att jag klarar mig… Både JIG & J är nämligen krassliga… Så – tack för omtanken!

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 3. elin says:

  Ditt ustylede rom er penere enn mitt ustylede 😉 HAHA
  God bedring til Johanna.

  • elin says:

   enn mitt stylede rom skulle det stå 🙂 Enda verre!! 😉

   • gizmolina says:

    Ha, ha. så rolig du är… ! Tusen miljoner t.a.c.k. för härlig feedback Elin! 🙂 Och tack snälla för omtanken ang. Johanna.

    Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram! 🙂

 4. Karin says:

  väldigt fint för att vara ostylat! Du kan verkligen det där med inredning!

 5. Miz says:

  Kaos!? Oj då har du nog inte sett så många barn leka loss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *