SJUKSTUGA & WEEKENDFLOWERS.

18423220_10154440215135796_5103103252297196960_o

My weekend flowers.

Åh som jag älskar känslan då man har allt i hus inför helgen… mat – check!, vin & bubbles – check! och, nästan viktigast av allt för att få feelgoodkänsla: weekendflowers – check!  Och till min stora lycka så hade de ä.n.t.l.i.g.e.n. fått in buntar med ljusrosa pioner hos Blomster Landet och SOM  jag längtat! för jag shoppade såna här pioner i Oslo för flera veckor sedan… så ja, de var verkligen efterlängtade! och nu blir det rosa pioner här hemma så länge som de går att få tag i för de är en av mina absoluta favorit blomster!

Något som däremot är mindre kul är att mitt älskade hjärta blivit sjukt…  Då jag körde till skolan med hennes idrottskläder så möttes jag av en tårögd tjej som sa att hon kände sig yr och inte alls bra…  så det var bara att gå och prata med fröken och sen åkte vi hem och sedan då har hon legat och vilat / sovit och inte orkat vara uppe stackars så hon missade tyvärr dagens genrep inför morgondagens skolföreställning.  Så – nu kryssar vi ALLA tummar vi har för att hon orkar vara med på föreställningen i morgon då hennes klass + typ 980 till elever kommer för att se.  Sen var det bra att hon var med på dagens föreställning, in case of worst scenario i morgon…

Nu: pizza middag. Sen: ESC! 🙂

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 4 Comments

4 responses to “SJUKSTUGA & WEEKENDFLOWERS.”

 1. Vilka underbara blommor. Gillar även jag pioner.
  Hoppas hoppas Johanna mår bättre imorgon.
  Så mycket fint du shoppat i Hong Kong.
  Resa 2 som vi gör till Thailand framöver kommer att avslutas i HK.
  Fick ett bra pris med Finnair.
  Hemresan blir BKK-HK-Helsingfors-Umeå.
  Yes Finnair flyger till-från Umeå, 1 flight per dag.
  Har noterat ner Harbour city.
  Antar det hänt en del sedan jag var där 1998.
  Såg just ett frieri på Eurovision. Härligt!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k för omtanken ang. Johanna! Som TUR var så var hon piggare på fredagen så att hon kunde vara med på föreställningen! 🙂 Men alltså sååå kul att ni ska avsluta nästa tur i Hong Kong! Blir inte så lite avis på dig nu… Själva bokade vi också nästa Thailand tur häromdagen och vi funderar på att ta några dagar i Bangkok den här gången för det är säkert 9 år sedan jag var där sist… så ja, det är verkligen på tiden! och kul för Johanna att få uppleva eftersom hon var liten sist vi var där.

   Önskar dig en magisk start på veckan Titti! och det är frieriet på Eurovision… SÅ underbart! Kram! 🙂

 2. Camilla says:

  Hej!

  Krya på Johanna!
  Så kul när du delar med dig av shoppingtips på bloggen, både till dig, Johanna och hemmet. Mer sånt:)

  Kram Camilla

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för omtanken ang. Johanna! Som TUR var så dansade hon igen i fredags. 🙂 Och ang. shoppingtips så ska jag absolut bli bättre på det så många fler tips kommer ! Tack för att du efterfrågar !

   Njut din måndag och fyll den med feelgood & lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *