SKA JAG LÄGGA NER NU…?

19426_458566237627390_8546568956005898210_n

Thailand…snart är jag där igen… (foto Jonas).

Gaaaahhhhh….! jag fick precis en riktig bloggnedtur… eller först så startade dagen med att jag hittade världens absolut f.i.n.a.s.t.e. blogg-pepp mejl i min inbox. Att jag har SÅ fina läsare är bara helt magiskt…. Blev så glad över alla fina ord att tårarna bara rann…. Jag är verkligen SÅ lyckligt lottad som har så fantastiskt fina bloggläsare. Och med det sagt så var jag egentligen i värsta bloggmoduset idag, kände mig super klar för att blogga mer än någonsin och tänkte att nu, nu jäklar ska jag ta tag i både layout (bort med gammal text / bilder i marginalen och in med större bildformat + ny header) och annonsintäkter! Men – så kom nedturen… jag fick ett mejl där jag blev påmind om att jag inte har så många läsare att det räcker för att annonsörer ska vara intresserade av så kallade sponsrade inlägg hos mig (de inlägg som man kan tjäna OK pengar på…)…. Så vad ska jag göra? Köpa fejk besökare för att få upp statistiken? (som jag vet att vissa gjort…). Nej, då har jag  SÅ mycket hellre färre unika besökare och kör på med bloggen själv.  Eller så får jag kanske lägga ner? och inse att min blogg inte är tillräckligt intressant för tillräckligt många för att det ska vara värt att fortsätta….  Uff, förlåt, men nu blev jag faktisk lite ledsen känner jag. Tänk alla år jag lagt ner min själ och min kärlek i den här bloggen också testar jag, för första gången, att försöka börja tjäna bättre pengar på det jag gör också ger det mig en känsla av att allt jobb, alla timmar, alla blogginlägg varit helt meningslösa…

Fast de har de ju så klart inte för jag har ju DIG, du som sitter där precis nu och gillar det jag gör och vet du, det värmer mitt hjärta mer än du någonsin kan ana att du finns där just nu.  Så – att lägga ner känns som en otroligt dålig idé. Bättre att boka in en brainstorming med mig själv i kalendern i morgon och se vad det kan leda till… samt fixa layouten, bildformatet etc. för jag menar bestämt att det borde finnas någon annonsör någonstans som skulle vilja synas hos mig… (jag har trots allt bara checkat med en potentiell samarbetspartner som kan sälja på min blogg, det finns fler….) eller är det så att alla vill synas hos samma klick av bloggar? det verkar så om du frågar mig… men – hur bred målgrupp når man då undrar jag? det blir ju samma, samma….

Nej – nu känner jag mig färdig med sociala medier för idag så loggar av och myser med Gucci istället så är jag förhoppningsvis tillbaka med ny energi i morgon!

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | 37 Comments

37 responses to “SKA JAG LÄGGA NER NU…?”

 1. D says:

  Hei,
  Kjedelig med bloggnedtur! Jeg tenker at du kanskje burde prøve å bli med i en bloggportal for å trekke flere lesere til bloggen, og da kan lesertallene bli høye nok til sponsorer. Ellers også ha facebookside knyttet til bloggen slik at folk kan like/dele/kommentere og flere når ut til den? Og ikke slutte, det kommer det jo ingenting ut av:) Jeg tror også at om du fresher opp bloggen din litt, og har gode kategorier kanskje den kommer høyere opp på Google og dermed får flere lesere. Jeg elsker å finne oppdaterte blogger når jeg søker feks på: beste vinterdress barn eller inspirasjon til barnebursdag feks. Lykke til, jeg er sikker på at du får det til! Får så masse god inspo her hos deg! Men shine opp bloggen litt før du kontakter samarbeidspartnere! Og de annonsene som syns på bloggen, tjener du ingenting på dem? I såfall fjern dem! Lindex og lignende skal da ikke ha gratisreklame hos deg! Langt innlegg fra meg altså;)

 2. Linda says:

  Heja dig! <3

 3. Nej fortsätt! Din blogg är den enda som fortfarande håller, love it!

 4. Emma says:

  Nej oh nej inte sluta! Vore en förfärligt dålig idé. Men visst ligger det något i det. Alla bloggare liknar ju varandra. Framförallt länkar de ju till samma.
  Hoppas du kommer på något! På riktigt! Boka in en personlig coachning med dig själv! Och gräv där du är bäst! Inspirera, fixa fester och guldkant på tillvaron och leta sådan sponsorer!

  Och om du ändå tänkt, kanske ta bort gammal text så dina ev sponsorer ser att du satsar på den! Bloggen alltså. En del bloggare verkar också kommentera mycket hos varandra, så fler hittar din blogg! Jag tror blondinbella någon gång sagt att man ska satsa och uppdatera ofta för fler läsare? Hejja dig!

  Jag tror på dig!

  Kram och sov gott!

 5. Camilla says:

  Att lägga ner är en mycket dålig idé! Det är hos dig och din blogg jag hämtar inspiration och positiva tankar. Det har hjälpt mig många gånger ska du veta! Jag började läsa din blogg när du och Johanna bodde en längre period i Thailand (tror jag!), och jag pluggade till lärare. Men fortfarande har jag inte hittat någon blogg som kan få mig i mer harmoni än vad du kan. So keep on going!!!

 6. Katarina says:

  Nej fortsätt ! Även jag tycker att din blogg är en av de få bloggar som inte har sponsrade inlägg kors och tvärs. Hoppas att någon förstår att din blogg är värd att statsa på målgruppen 30+ som inte orkar med alla fejkade inlägg 😉 brukar inte svara så ofta men läser varje dag

 7. Maggan says:

  Det kanske beror på att det handlar bara om att shoppa,och åter shoppa det blir tröttsamt i längden.

 8. Ulrika says:

  Din blogg känns så härligt äkta – feelgood
  som är på riktigt. Det måste ju vara värt något i vårt stereotypa samhälle:-)
  Hoppas du kan ladda om för du behövs här i bloggvärlden.
  Kram från Ulrika

 9. Maria says:

  Nej, sluta inte blogga. Du behövs!

 10. Siri says:

  Nei, ikke gjør det,- du har en flott og inspirerende blogg som gjør meg glad og gir gode tips, hver dag! Takk

 11. Du vet ju att jag älskar din blogg!
  Nu vet inte jag hur många läsare du har men gissningsvis kanske 5000/veckan och det har jag förstått är ngt “‘mellanskikt” där man som bloggare lägger enormt mkt tid men att läsarantalet räknas som för litet för att samarbeta med “bra annonsörer”…. Du vill inte söka dig till ngn portal? Finns kanske ingen direkt för din målgrupp? Det blir ju väldigt “exklusiva portaler” isf typ Damernas Värld… Du och Josefin får slå er ihop och göra en egen bloggportal – jag bloggade hos henne för längesen 🙂

  Hur som helst- förstår att det är tråkigt att lägga så mkt tid gratis och att tjäna större pengar på sin blogg är svårt…jag har inte så många läsare som du men har en väldigt nischad blogg och därmed är det ju lättare med annonsörer då mina läsare verkligen är en identifierad målgrupp…sen lägger jag inte många minuter per dag på min blogg och kräver därmed inte så mkt betalt per inlägg (mellan 500 – 1000kr men hade jag lagt ner mer tid hade jag såklart viljat ha mer, nu är det bara lite extra ha-roligt-pengar 🙂

  Stor kram fina du och fortsätt satsa – det är få bloggar jag följt i så många PR som din (minns fortfarande att jag köpte en Gucci badcape som jag såg här inne att Johanna hade som bebis till min son, haha)…din, Blondinbellas, BK och Josefins är de jag följt sen typ starten & aldrig tröttnat!

  • desssan says:

   Din blogg sticker ut och är inte som dom andra med samma inredning och samma reklam inlägg.hitta samarbete med dom som passar dig..så du kan fortsätta va unik och personlig. Pyssel mode inredning feelgood resor på gizmolina vis

 12. PR???
  År – ska det ju stå :-))

 13. Emma says:

  Nej sluta inte <3

 14. Bianca says:

  Hei, jeg synes bloggen din er veldig inspirerende og håper du bestemmer deg for å fortsette. Gi bloggen en liten refresh, så blir det enda finere å lese. Klem.

 15. Nina says:

  Neeeeeej sluta inte! Du är äkta! det är något som är unikt i bloggvärlden idag.Älskar din blog!
  stor kram <3

 16. Sofie says:

  Jag älskar din blogg!! Kämpa på, och lägg inte ner.
  Men en sak har du rätt i, det är dags för en ny layout 😉

 17. Frida says:

  Du anar inte vad ledsen jag blir över att du känner så här och jag får uppriktigt ont i magen över tanken på att inte få följa dig i din blogg mera. Genom att du är så personlig och inte som alla andra så ger du så mycket mer, du ger en äkthet som gör dig unik och jag förstår verkligen inte att du inte har massor massor av läsare!

  Finns det något som vi som läsare kan göra för att du ska fortsätta med din feelgood? Säg i så fall till så att vi kan hjälpa dig.

  Hoppas du får en fin dag idag i alla fall och att allt ordnar upp sig till slut. Vi älskar dig! <3

  Många kramar

 18. Elisabet says:

  Stor kram till dig och heja dig! Du gör det jättebra och unikt – vilket inte är så vanligt när allt är väldigt likt och alla vill se ut som de “stora” bloggarna inom inredning mm. Hoppas det löser sig på bästa sätt för dig och att du får inspiration och glädje att blogga. När jag tänker på din blogg tänker jag på bubblor, glitter, rosa, inspiration och glädje. Perfekt eller hur 🙂 Kram!

 19. Åsa says:

  NEEEJ! Du ska ingenstans, du ska stanna här och vara precis som du är!
  Din blogg är en riktig feelgood-blogg och jag är till 100% säker på att de finns många samarbetspartners.
  Så ha nu en toppendag så ser jag framemot ett nytt inspirerande blogginlägg!
  Kram

 20. Lisa says:

  Älskar din blogg, min absoluta favorit! Att gå in på din blogg är som att gå en positiv energiinjektion, jag hoppas verkligen du orkar fortsätta ❤

 21. Emma says:

  Nei sluta inte!

 22. Caroline says:

  Fortsätt inspirera!
  Kram

 23. Monica says:

  Nei, kjære deg…ikke legg ned bloggen. Føler nesten jeg mister en venninne om du gjør det! Det er jo ingen andre blogger som er som din. Måten du skriver på, og det du gir av deg selv…du aner ikke hva du gir oss som lesere. Jeg kan være på dårlig humør, gå inn og lese din blogg, og så har du plutselig fått meg på bedre humør. Det er noe med at du ikke skal ha frem det perfekte – men det ekte! Det jeg kan blir flinkere til, som fast leser, er å legge igjen kommentarer. Skjønner at det er ålreit å få tilbakemeldinger. Håper du finner noen som er interessert i “sponse bloggen”! Vil ikke “miste deg”! Ha en finfin dag! Klem

 24. Anna says:

  Jag förstår din frustration och din besvikelse. All tid och kärlek som du lägger på denna oas av inspirerande härligheter och positivitet – klart som tusan att du ska ha bekräftelse för det fantastiskt fina jobb du gör.

  Din blogg är enligt mig, helt unik! På ett oerhört positivt sätt. Det finns andra fina bloggar med såklart, men många är verkligen, mer eller mindre, “same same”.. Jag tror på dig och på din förmåga till framgång men jag tror även att du måste satsa. Snygga till bloggen lite – uppdatera regelbundet – och ja uppdatera texter mm här vid sidan. Allt annat har du redan – du är en vinnare!!!

  Så. Jag hoppas och önskar att du vill fortsätta inspirera för du är absolut världsbäst på just det!

  Kärlek, pepp och massa kramar!
  Anna

 25. Martina says:

  Hej, nej, nej, nej lägg inte ner. Din blogg är äkta och en fantastisk inspiration i vardagen. Förstår att du gärna vill tjäna pengar på bloggen, men sponsrade inlägg har också en baksida som innebär att man ofta scrollar förbi dem för osponsrade inlägg. Om du vill driva trafik kan det vara smart att använda Fb i stor grad som link in till bloggen. Förstår att du vill vara “egen” och ej ligga på bloggportal. Gällande innehåll: vad med att tänka mer redaktionellt med tema-inlägg typ bästa jeansen, veckans recept, månadens dukning och liknande? Har följt dig i många många år, ja sedan du hade butiken i Industrigata och vi bodde i Schultz gate 🙂

 26. Line says:

  Sender gode tanker og håper ikke du legger ned bloggen for den er en superduper inspirasjon. Synes liksom jeg kjenner deg så godt.

  For noen år tilbake hadde du noen supre innlegg med tips til garderobe på reise, weekend tur tror jeg det var. Jeg gikk ut å kjøpte alt du hadde tatt frem. Så her må det da være ett marked for deg
  🙂 Vi over 40 vil også ha kule bloggere med god stil.

  Ønsker deg lykke til og håper du finner noen som kan sponse bloggen din. Lykke til. Ser frem til neste innlegg. Klem.

 27. Joss says:

  Din blogg är fantastisk! <3

 28. Jonas says:

  Nej fan, här ska inte läggas ner nått. Vi ska ju plåta massa fina nya bilder i Thailand!

 29. Marit says:

  Nej men du får inte sluta, men jag förstår helt klart dina tankar. Din blogg sticker ut från alla andra tycker jag, din är personlig, positiv, varm, kreativ och inspirerande. Men som några skriver det finns säkerligen någon som vill annonsera hos dig, sen tycker jag att många bloggare samarbetar med samma företag och det blir oftast lite tråkigt. Så du kommer säkerligen på någon bra lösning, hitta personliga samarbeten.

 30. Sara says:

  Hur kommer det sig att du inte har uppdaterat banners etc på ca 5 år eller vad det blir? Klart man måste visa att man ligger i framkant om man skall vara aktuell i annonsvärlden. Kanske har du inte heller all kunskap som krävs knutet till annonsering, profilering etc. Om det är det du önskar kanske du behöver få lite hjälp med allt sånt? Tror också på lite struktur med pysselinlägg etc så att det är sökbart är en framgångsfaktor…

 31. Nejdå darling, du skall inte lägga ner något!!
  Vi mogna veteranbloggare behövs allt vidare som en motvikt 😉 Vi måste bara acceptera att bloggvärlden blivit ganska så rejält annorlunda än när vi hade det som bäst i den.

  Men vet du, en ny layout & uppfriskning av bloggen sporrar alltid läsarna, men inte minst så kommer du få en ny gnista. Även om vi mest ser våra bloggar från baksidan, så är ju bloggen ett andra hem & vi vill ju ha det finna överallt där vi färdas, så go for it -fixa en ny LO

  Massa kramar från regniga Halden & Sessan som är lite off i blomningen om dagen också.

 32. Amie says:

  Säger som så många andra, hoppas att du fortsätter. Det är så skönt att läsa en äkta blogg som inte är styrd av “reklaminlägg”. Den blir mer naturlig och inspirerande.. Sen förstår jag ju att du både vill och borde ha betalt för all tid du lägger ner. Lycka till och keep up the spirit! Kram

 33. Lotta says:

  Sluta inte blogga!

 34. Linn says:

  Heia deg! Stå på – vi vil lese og treffe deg i hverdagen! kanskje en ide er et enda større fokus mot coachingutdannelsen du har tatt? jeg vet ikke, men du har et så bredt spekter å spille på, og som vi lesere faller for. Jeg heier på deg!!!
  God klem, Linn

 35. Josefine says:

  Har aldrig kommenterat förut men har läst din blogg sedan johanna var pytteliten, alltså sedan typ 6-7 år!?
  Sluta inte! Din blogg är superfin och härlig att läsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *