SKALDJUR & CHAMPAGNE.

Allmänt


 

Glad torsdag mina vänner! 

Det blev en trevlig kväll igår. Inte ofta jag är ute med ett helt gäng tjejer, och speciellt inte här uppe sedan flytten, så all cred till min fina vän Bodil som tog initiativ till detta och bjöd in. Livet är ju så mycket mer än helger så det gäller att ta tillvara veckodagarna också! och precis så har en restaurang i stan tänkt och dragit igång en Lille-lördag happening på onsdagar med skaldjur & champagne. Me like! Och sen, efter maten, så gick vi vidare till basketen och Luleå vann! Men jag och min lilla darling (som jag mötte upp där, hon hade varit hos vänner då jag var på restaurang) gick hem efter pausen, kände mig så nöjd då efter ett glas vitt med mamma som också var där med ett gäng tjejer.  Speciellt eftersom det är basket på fredag också, blir lite basket-overload för en egentligen helt sport o-intresserad. Ha, ha.

Och idag torsdag och jag gick precis igenom de julkalendergaver som jag köpt till J för att ha lite kontroll på läget / status och vet du – jag är KLAR! Färdig! Alla 24 kalendergaver är i box! idag, den 19:e oktober. Det är ta mig sjutton rekord!!! Wohooo så skönt! för jag brukar springa runt typ den sista november och sen brukar det sluta med att jag faktiskt inte är helt färdig med kalender då den ska hängas upp…  Så ja, känner mig faktiskt riktigt, riktigt stolt över mig själv nu!  Och trixet var att köpa de där söta små sakerna när jag sett dem. Startade redan då jag var i Hong Kong för 1 månad sedan.  Till skillnad mot tidigare då jag såg sakerna men tänkte att jag kan köpa de sen… för det är ju så lång tid kvar…  Så dagens tips: börja shoppa till kalendern (om du ska göra en egen) redan nu så slipper du stress med det sen! 🙂

Jag är egentligen mest glad i räkor så men igår testade jag både det ena och andra, t.o.m. ett ostron slank ner men alltså nej, det är för slemmigt för mig. Ha, ha.  Men den där hummersoppan som vi fick i en kaffekopp, alltså såååå god!!!

 

Sen kom det in ett gäng andra godsaker, bla. ostron men de fick de andra äta upp (me don´t like).

Gänget och jag men jag syns inte så bra. Ha, ha. 

 

Jag hade i alla fall bl.a. på mig min nya underbara päls med bling bling från Zara. Åhhh jag älskar den! och för ovanlighetens skull så hade jag på mig kjol som jag matchade med mina nya over knee stövlar (även de från Zara).

På väg hem så fotade jag och darlingen en massa snap med hennes telefon… så det här är den enda bilden jag hittade i min.  Här syns jag i alla fall! Ha, ha.  Och jo, jag hade faktiskt något rosa på mig: ett rosa armband! 

 

Nu ska jag äta en sen frukost här, ägg + kaviar toast. Mums!  Och sen, i kväll, så har vi bjudit hem vänner på middag + halloweenpyssel. Åh som vi gleder oss! Och oj, nu ringde JIG, han är på väg till Hong Kong. Lucky him!!! och bra han ringde för jag har inte alltid helt kontroll på var i världen han befinner sig. Oslo?, Litauen?, Hong Kong?…. He´s all over the place. Ha, ha.  Men nu är det inte så länge till vi reser iväg alla 3.  Bara ca 2 veckor kvar. L.ä.n.g.t.a.r.!

Önskar dig en magisk dag fylld av härliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SKALDJUR & CHAMPAGNE.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härligt det ser ut. Du har så rätt man borde hitta på mer i veckorna. Är det härligt att ha lite glitter även då.

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack! 🙂 Det var verkligen en härlig kväll. Och ja, man behöver absolut lite fest och glitter i veckorna också. Livet ska levas!

   Önskar dig en riktigt fin dag Viktoria! Kram! 🙂

 2. elin says:

  Gjør som deg, kjøper små kalendergaver når jeg ser de, startet i sommer 🙂 Talte også over i går og fant ut at jeg kun manglet 5! Klapp på skulderen til meg selv 😉

  • Wohooo!!! så underbart att du också snart är i box! 🙂 Nu får vi bara se till att vi pakker in gaverna i tid också så att vi inte sitter med det sista kvällen… 😉 Lycka till med de sista 5 !

   Önskar dig en strålande dag Elin! Klem!

 3. Yvonne says:

  Blir så himla glad för er tjejer, njut och Carpe Diem….. kram Yvonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *