SKI IN, SKI OUT I KVITFJELL…!

Allmänt

Goood torsdag & glad skottdag mina bästa bloggvänner! 

Regn i Oslo idag så nu kommer den lilla snön som är kvar här i våra hoods att försvinna fort något som jag tycker känns riktigt härligt! för den här vintern har nog varit något av ett snö rekord. Nej men alltså WOW! nu skrapade precis en lycklig Triss skarpare fram 5.000.000 på Nyhetsmorgon idag iGEN! ja, igår var det en som vann lika mycket.  Åh jag gråter… tänk vilken otrolig lycka det hade varit att få skrapa fram så mycket pengar. Vilken skillnad det hade gjort! Vad hade varit det första du gjort om du vann 5 miljoner idag? Själv hade jag startat med att köpa en drömresa…!

Men nu tillbaka till Vinterferen och våra underbara dagar på Kvitfjell.  Vi körde upp onsdag och tillbaka lördag och tyvärr så var vädret inte det bästa, det tok snöade, men vad gör väl det när man har världens härligaste sällskap?  Det var ett par år sedan som jag luftade mina slalomskidor (förra året var vi i Los Angles på vinterferien och Thailand till påsk…) och jag är väldigt glad över att jag tog med mig min + Johannas utrustning från Luleå  (JIG hyrde utrustning på plats)  för det är något speciellt med att köra med sina egna…  Sen så blev det tyvärr inte så mycket skidåkning som jag tänkt mig p.g.a. vädret men Johanna åkte desto mer och jag är så otroligt glad över att hon gillar att åka slalom lika mycket som mig!

 

I torsdags vaknade jag till denna magiska utsikt på Kvitfjell.  

 

Och lyxen att komma ner till så här fint framdukat frukostbord vid sidan om öppna spisen… Sååå lyxigt! Och blommorna som jag köpte med mig matchade, av en tillfällighet,  dukningen helt perfekt. 

 

Ski in, Ski out… Vår kära bästa vänners hytte är placerad så att man ser liften genom fönstren så det var bara att ta på sig skidorna direkt efter frukost och ta sig bort till backen..

 

… men först en liten photo shoot med finaste vännerna…

 

…som matchade sååå snyggt i lik tröjor från Perfect Moment och byxor från Fusalp.

 

Efter härliga åk i backen så hade vi våra vänner bokat bord till oss alla för lunch här kl.13…. nej men alltså hur mysigt ser det inte ut? 

 

…vårt bord var inne på Pizzerian…

 

…och denna skagentoast var, utan överdrift, den godaste jag ätit! och det var dessutom den största jag sett! alltså wow! Efter lunchen blev det en tur på After Ski och där mötte J direkt hur många som helst som hon känner. Så kul!

 

…och sen avslutades torsdagskvällen här, med ännu en magisk middag med bästa sällskapet. 

 

Tacksam deluxe. 

 

Nu tar vi tillvara den här xtra dagen som 2024 bjuder oss på för det är 4 år till nästa gång!

Önskar dig en amazing 29:e februari!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SKI IN, SKI OUT I KVITFJELL…!”

  1. Lena says:

    Vilka söta flickor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *