Skön musik som matchar champagnen!

Allmänt


Snyggingen Robbie Williams.

För att komma i skön nyårsaftonstämning så tycker jag att den HÄR  (en favorit! lyssna på texten…!)  låten passar utmärkt och även den  HÄR . Den här typen av musik är perfekt match till nyårsklänningen / den lilla svarta och champagnen ! 🙂


Idag kan vi äta hur mycket godsaker som helst för det är bara nyårsafton en gång om året 🙂

Nu sover hjärtat nap och jag ska passa på att prova några klänningar och börja fixa till på köket inför middagen. Det blir en super soft nyårsafton här hemma för oss 3 med massor av lyxigt god mat och champagne. Jag ska bl.a. chokladdoppa jordgubbar, baka chokladtårta och steka scampispett. 

Till er som är på väg till nyårsfest nu säger jag :

HAVE FUN & BE FABULOUS ! och jag önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2009!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Skön musik som matchar champagnen!”

 1. Jenny says:

  haha! Risken är bara att man säger så VARJE speciell dag. "Det är ju bara min födelsedag/julafton/midsommar/nyår/sveriges nationaldag en gång om året" Jag vet iaf att JAG är bra på det! Hoppas att du får ett bra nytt år! Kram Jenny Bloggar

 2. sandra says:

  gott nytt år 🙂

 3. Peggygirl says:

  Önskar dig ett Gott Nytt År !

  Kramar!

 4. Marie says:

  Åh vad mysigt det låter. Du får gärna lägga ut bild och recept på scampispetten. Det har jag aldrig ätit och det lät spännande.

  Gott Nytt!

 5. Appeel says:

  Gott nytt år! 😀

 6. Sofie says:

  Gott Nytt År!!

  Hoppas du bjuder på bilder från eran fantastiska kväll i morgon!! 😉

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 & GOTT NYTT ÅR! 🙂

  Jenny-

  Livet ska njutas så man kan gärna säga så ofta ! 🙂 Kram ! 🙂

  Marie-

  Jag är inget proffs på köket så jag köpte färdigmarinerade scampi spett i fiskdisken på Centra (stor matbutik här i Oslo). Super goda ! Kram! 🙂

 8. Olyckssyster says:

  Äsch, jag äter hur mycket gott jag vill varje dag 🙂

  Hoppas du får ett underbart 2009!

 9. Visst är Robbie Williams snygg?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *