Skön Odd Molly klänning.

                  
Odd Molly klänning från Höyer butiken på Sköyen.

Det var den här Odd Molly klänningen som jag fastande för. Hur mjuk & SKÖN som helst är den också har den söta små rosa / grå / beige detaljer som jag tycker om. Men – jag skulle inte gå med den som på bilden längst till vänster i höst för det ser lite för somrigt ut. Istället skulle jag använda den under toppar / tunikor etc så som jag gjort på bilden till höger. 

Nu somnade precis mitt hjärta och jag ska snart mysa med "Grey´s" i soffan.
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Skön Odd Molly klänning.”

 1. Live says:

  Veldig mye fint fra Odd Molly.Ha en fantastisk tv kveld med "Greys",

 2. Caroline says:

  M;ysigt att slappna av i soffan 😉 Det skulle jag behöva!

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Vad fin den är.Du har inte lust att komma till Göteborg och hjälpa till med shopping du hittar så finna kläder hela tiden du har sån fin smak.

  Hoppas att du får en trevlit slut på kvällen.

  Kram Madelene.

 4. Anna says:

  Åhh den koftan var riktigt, riktigt sööööt och passade perfekt på dig. En sådan måste jag gå på jakt efter här i Sthlm. Älskar bild nr 3 med koftan och sjalen till, så vill JAG se ut i höst =) Kramiz

 5. Anna says:

  Klänningen menade jag, haha sorry! Koftan på bild 3 var också fin, vart kommer den ifrån? Vill ha hela den outfiten =) SNYGGT!

 6. Elin says:

  Jättefin kofta.. Odd Molly är duktiga på det där med detaljer. Fin rosett ju!

 7. Susanne says:

  Åh koftan var snyggt, den skulle jag vilja ha. Vart kommer den ifrån? Och klænningen var ju söt. Från sommar eller höstkollektionen?

  Kram

 8. Katja says:

  Den var otroligt fin!

 9. Också skitsnygg…

  Nettisens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *