SKÖN SÖNDAG & FILMTIPS.

Goood söndag kära bloggvänner! 

Min JIG hade en tidig take off mot Oslo på morgon och eftersom jag alltid är lika orolig för att han ska försova sig så vaknade jag redan 06.30 och kunde inte somna om…  Sen hoppade Gizella upp och la sig bredvid mig så då hade jag inte hjärta att stiga upp men nu sitter jag och myser framför Nyhetsmorgon och kryssar fingrarna för att J får njuta en riktigt lång och välförtjänt sovmorgon. Och hur mysigt är det inte att starta dagen på helgerna med Nyhetsmorgon? Jag älskar det.

Och igår var jag, för första gången på flera år (?), inte utanför dörren ! Nej man alltså det var såååå skönt att bara vara här hemma och chilla. Och jag tänker att det är viktigt att jag ger mig själv egen tid nu då det är så otroligt mycket jobbigt praktiskt att styra upp inför begravningen samtidigt som jag bearbetar min gränslösa sorg.. Så, vi åt god mat, våra kära grannar kom över och kondolerade med en vacker blomma och sen såg vi en film som tänkt se hur länge som helst: Disney´s Cruella och den var sååå BRA!!! Jag hade verkligen inga som helst förväntningar och visste inte riktigt vad den handlade om (hade inte läst en rad om filmen eller sett någon trailer, minns bara dalmatinerna…) så jag blev såå positivt överraskad och ger den G G G G G  ! och kan varmt rekommendera den om du planerar en filmkväll!  för det är den bästa film jag sett på länge!

 

Lite visste jag hur mycket det betyder att ha vänner som finns där i sorgen… Tusen miljoner tack för vackra blommor,  för att ni funnits där under pappas sjukdomsresa och för omtanken kära Klas, Magdalena & Co. 

Dagens filmtips: Cruella! Vi älskade den alla 3 så om du ska se en film i kväll: se den! 

Har du testat årets smak på JuleSkum? Äpple och. Kanel. Vi provsmakade direkt då jag hittade de i butiken och tycker väl att de smakar helt OK men ingen större hit. Vi föredrar fortfarande de klassiska med original smak. 

Och efter julskum kommer julklappar och juldukning och det här är dagens tips till er! Det finns flera svin dyra jul serviser ute i butikerna varje år men jag hittar sällan någon billig som jag gillar så därför blev jag så glad då jag fick se denna hos Jysk! Det är assiett, skål + kaffe/thé kropp i samma serie och varje del kostar typ 20 – 30 kr / st. Men hur billigt ?!? Och de fina servetterna, i tyg, hittade jag hos Rusta. 4 st för 79, 90.  Det är så kul när man kan duka fint utan att tömma kontot helt. Och tänk så fin den här skålan är att ge bort som present med tex Jule Skum i ! Perfekt till årets jul- / advents – kalendrar. 

Nu önskar jag dig en riktigt skön söndag fylld av härlig avkoppling!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt, Julen 2021 | 5 Comments

5 responses to “SKÖN SÖNDAG & FILMTIPS.”

 1. Lena says:

  Jättefin skål! Bra prisklass dessutom. Ha en fin fortsättningen på söndagen.

 2. D says:

  Elsker også Cruella! Datteren skal kle seg ut som Cruella på Halloween!
  Veldig søtt juleservice! Sparer på royal copenhagen sitt, altfor dyrt, men hyggelig å få en skål til jul hvert år:)

  • gizmolina says:

   Åh så kul att din dotter ska klä ut sig till Cruella! Inte helt omöjligt att det blir så här också… Och den Royal Copenhagen servicen är ju den absolut finaste !!! har lust på den själv.

   Önskar dig en magisk start på veckan! Klem!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Älskar såna här inlägg med tips. Ska köra till Jysk i eftermiddag efter detta tips. Tack snälla stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *