Skön start på dagen!

Allmänt

168397-698

Jag har tänkt att göra det såååååå många dagar men det blir bara inte… men idag ! Jag startade dagen med en power walk med sessan i vagnen. Super SKÖNT! 🙂 och det var helt perfekt väder för det också, helmulet men inget regn och varmt och skönt. 🙂

Vi gick ut vid kl. 11 och det var bara barnvagnar, hundar och joggare i parken så tidigt, också MASSA turister, jag räknade till 8 bussar på parkeringen. Och som de fotograferar! Ibland undrar jag hur många foton man är med i bakgrunden på? 😉

Nu har jag lagt sessan i sängen för hon var sååååå trött. Hon ligger och snurrar runt där borta på sovrummet hör jag men jag tror hon somnar strax och det känns jätte skönt att hon somnar inne för då kan jag fixa till mig och få gjort lite. 🙂

JIG har precis rest till Göteborg igen och jag har nyss ätit frukost så vi har fortfarande "morgon" här trots att klockan är nästan 14. Men det är ju så det ska vara på söndagarna. Ingen stress…!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *