SKÖNA, SKÖNA SÖNDAG!

Gooodmorgon sköna söndagsbönor!

Sååå m.y.s.i.g.t. & SKÖNT med söndag!!! eller hur? och här i Oslo har vi ett regngrått väder vilket passar mig helt perfekt! Så – jag ska stanna inne hemma hela dagen och fortsätta med mitt fixande för nu är jag verkligen igång här så jag får inte ge upp. ALLT som flyter ska bort / in i kartonger!

Och du – jag s.ä.l.j.e.r. massor av underbart FINA kläder + skor som J vuxit ur! Vi snackar byxor, kjoler, skjørt, toppar, bluser, one-piece, Ash-skor, Viking regnstøvlar, strumpbyxor, fleece, jeans… Har fyllt 2 (!) flyttkartonger och säljer allt för 1.500 nok till den som hämtar här. Det är ett kanon pris för totalvärdet måste vara närmare 10.000 (mycket kvalitetskläder)..  Allt är i size 4-6 år och en mix av sommar / höst kläder (mest höst)Intresserad? Mejla mig: gizmolinas@hotmail.com Først till mølla !   S.Å.L.T. !

Vaknade föresten av att telefonen ringde men jag trodde att det var väckarklockan (hade ställt klockan på 09.00) men så upptäckte jag att det stod “Mitt älskade hjärta” på displayen så det var J som ringde från sin sleepover.  Så sött! 🙂 och samtidigt fick jag sms av JIG som befinner sig på en underbar beach i Phuket men Gucci är hemma så helt ensam är jag inte!

Igår, på min lilla runda, så hittade jag några av de tavlor som ni ser på bilden så väggen ovanför vårt sideboard i hallen är just nu a work-in-progress… älskar att pyssla med sånt !  Tavlorna är föresten från Bloomingville och till kanonpriser! så ett tips!

Oj, nu ringde J igen. Ska hämta henne ca 10.30 så dags att hoppa ur pyjamasen och hoppa i duschen.

Önskar dig en riktigt, riktigt skön dag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SKÖNA, SKÖNA SÖNDAG!”

 1. Stina says:

  Men vá?? Är han själv i Thailand, hur kommer det sig, ska du också dit snart??

  • gizmolina says:

   Han är på jobbresa men söndag = fridag och då passar en tur på beachen perfekt ! 🙂 Själv ska jag nog tyvärr inte dit förren till jul… men kanske innan? vi får se… Kram!

 2. wilhelmines says:

  Så fin bildevegg, i går var jeg på den nye Bolina butikken på Stabekk, der hadde de også en sååå fin bildevegg, jeg la den ut på min instagram i går og jeg ønsker meg veeeeldig en slik vegg…hm…bare det å få tid til å gjøre alt da. Ha en glad søndag;))

  • gizmolina says:

   Bolina är en inspirerande butik! Jag var inom där senast igår och ja, de har riktigt fina bildeväggar och det var bl.a. där jag shoppade ett par nya till min hall… 🙂 Om vi köper en tavla här och en där så har vi en sån där vacker vägg till slut ! Njut din sköna söndag ! Klem!

 3. katta says:

  Är det översta “lets stay Home” också en tavla?
  Har nyligen köpt en underbart ram men inte vetat vad som ska vara i men denna måste det bli!!
  /K

  • gizmolina says:

   Det tror jag inte ? Den bilden har jag hittat på internet när jag googlat…. Men du kan ju alltid printa ut den och göra en tavla av den själv ! 🙂 Happy måndag! Kram!

 4. Hilde says:

  Har desverre ikke lest bloggen din på lenge, men nå er jeg avhengig igjen 😉 Har fundert litt på butikken din? Driver du den ikke lenger? Har jeg gått glipp av en del? 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så kul att höra! & varmt välkommen tillbaka!!! 🙂 Jag har flyttat hem butiken från Vibesgate och kör endast webshop nu. Men – jag har inte jobbat aktivt med webshopen under sommaren så – jag sitter och ska lägga in super fina NEWS idag. Skulle gjort det i helgen men tiden försvann…. (dygnet har allt för få timmar!). Så – häng med här på bloggen så kommer det upp info. när butiken fått nyheterna på plats! Önskar dig den bästa måndagen ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *