SKÖNA SÖNDAG.

11-11-2013-Its-a-Good-Day-Quote

Happy sunday sweeties! 

På väg i duschen… uppdaterar strax. 🙂

Sorry, började på inlägget men så kom dusch, frukost, fix, skjuss av JIG till kontoret och hämtning av söt kompis till Johanna mellan. Nu pågår playdate här och sen ska iväg på bio. Perfekt på en söndag! Även om jag får erkänna att uteaktivitetslivet stressar mig lite…det är nämligen bara -1,5 grader här uppe i norr idag och massor med snö så alla är i skidbacken, ute på isen eller på skridskor känns det som. Utom vi. Men, men pyssel + bio är ju inte helt fel de heller och vi kommer nog in i vinterlivet snart vi också.  Sen får jag erkänna att det var rätt skönt att det satte igång och toksnöa nyss,för då kan vi plötsligt vara inne med bättre samvete!

Och igår var vi på en trevlig middag hemma hos mamma & H. Vad lyxigt det är att slippa laga mat! Och sen gick det ju riktigt bra för Kyrre på Spellemannsprisen! Åhhh så glada vi blev!!!  och såååå väl förtjänt!  (men, jag tycker det var ytterst märkligt att hann inte vann flera priser… förstod inte alls det…han var ju Norges mest framgångsrika artist 2015 på alla möjliga sätt!)  Hans musik är så likeable , kan höra samma låt 17889 gånger utan att tröttna. Det säger något om hans talang! 🙂

12670239_10153300431375796_3844666406693516566_n

Puss på väg in på middag hos mormor i lördags kväll. Hjärtat kom direkt från kalaset.

12670217_10153301419610796_2825270333783659263_n

Både min mammas garderob & hem består huvdsakligen av 3 färger: rött, svart & vitt så självklart gick även lördagens dukning i dessa färger. Mamma dukar alltid så fint! och ser du thai-katten som sitter och vinkar? den var en kul julklapp från oss… 

Oj, tiden flyger – nu mot bion!

Önskar dig den härligaste söndagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Berith says:

  Hej börjat läsa din blogg när du flyttat ,vad jobbar du med i Luleå.? förstår att din man reser mycket så det måste vara något speciellt som drog i norr.Trevlig söndag och ut på skidor och promenad på isen fridlutsliv är väl anledningen att bo här uppe.

  • gizmolina says:

   Välkommen till Gizmolina! Jag blir så glad när jag läser att du hittat till min blogg! 🙂 Det som drog oss upp till norr var min familj! Jag har min mamma, pappa & bror här uppe och detta är min home town, det är här jag har vuxit upp. Och efter att ha bott borta från stan i mer än 22 år (1 år Gävle, 6 år Stockholm, 15 år Oslo) så saknade jag att bo nära familjen. Jag hade dessutom en dotter på 9 år som pratade norska så jag längtade efter att hon skulle prata mitt språk och att jag lättre skulle kunna hjälpa henne med läxorna. Så nej, det var inte turerna på isen som lockade oss 😉 Ang. jobb så jobbar jag som coach & stylist + att jag bloggar.

   Önskar dig en underbar februari! Kram!

 2. Elisabeth says:

  Hihihi, jeg kjenner så altfor godt igjen den følelsen av at man burde vært mer ute med barna på vinteren… 😉 Men kino og besøk høres helt supert ut for din lille prinsesse også! Det er ikke HVA man gjør sammen med barna som teller, men at man er der for dem <3

  Kos dere 🙂

  • gizmolina says:

   Vad skönt att det inte bara är jag…! 😉 Och du har SÅ rätt i det du skriver att det är det att man där för dem som teller! tack för påminnelsen om det Elisabeth! för vi kan så lätt fastna i vad vi tänker att vi borde göra… Sen måste jag rekommendera filmen Tsatsiki farsan & olivkriget. Den var en riktig feelgood film!

   Jag önskar dig en magisk februari ! Klem! 🙂

 3. Frida says:

  Det där lät som en söndag helt i min smak! Vi bor i Östersund men varken jag eller min man är några vintermänniskor. Därav förstår jag din press över att vara ute när det är bra vinterväder för så är det här med, särskilt när man har barn. Allt jag vill är att få mysa inne med mina småttingar men resten av folket är ute på isen eller åker skidor

  • gizmolina says:

   Ja men eller hur, visst vill man helst nysa inne! Är sååå glad över att höra att du tänker som mig Frida! 🙂 Nu blev det en mix av playdate & bio på oss, perfekt ! Men – jag har lovat mig själv att jag ska köpa ett par täckbyxor så att vi kan ta en tur på isen en gång… 😉

   Jag önskar dig en härlig dag och en februari fylld av lyckliga stunder & massor med härligt innemys! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *