SKÖNA SÖNDAG.

tumblr_mykennEhMZ1t8bb9go1_1280

Glad söndag kära bloggvänner! 

De senaste dagarna har passerat förbi utan att jag hunnit stanna upp och bara vara så – dag ska jag göra typ i.n.g.e.n.t.i.n.g….! bara softa, chilla, njuta solen, hänga hemma, gå runt utan BH (alltså hur skönt?), boka nästa resa (Kygo lanseringen närmar sig), lyssna på Blacknuss (kommer du ihåg dem? de är sååå bra! perfekt skön söndagsmusik), sitta i solstolen på terrassen med en hög inspirerande magaziner vid min sida, äta take away middag och ja, ta det lugnt helt enkelt och tanka feelgood….!

Men vad har jag då gjort i helgen? Well, på fredag var J iväg med grannarna till en badstrand på eftermiddagen så då passade jag på att sticka iväg och helghandla och sen, då de kom tillbaka så bjöd jag över alla barn (Johanna + 2 närmaste grannarna = 5 barn) på glassfest på vår terrasse och när kidsen mumsade is så skålade vi vuxna in helgen i kalla bubbles. Sen kom min kära bror hit och hjälpte mig med lite montering (fixa rummet prosjektet du vet) innan mamma & Hans också kom över på middag. Jag bjöd på räkfrossa (och tacos , lite crossover ha, ha), perfekt sommarmat!  Sen igår (lördag) så mötte vi upp min bror nere i båthamnen för att åka ut till Klubbviken som är ett havsbad längst ut på Sandön i Luleå skärgård (samma ö som vi har vår stuga på). Det var såååå härligt att vara ute på sjön hela dagen. L.o.v.e. it!!!  Sen var vi bjudna på middag hemma hos mamma & H och där var även ett par fina grannar till oss från Thailand (som även bor granne med mamma & H här i Luleå) innan jag cyklade iväg och mötte upp min vän P ute på stan. Så ja, dagarna har som sagt gått i ett så den här s.o.f.t.a. söndagen är väldigt välkommen! 🙂

13895403_10153701607715796_1150877536409023547_n

My soft weekend mode…

13892104_10153703344370796_1150047362303275295_n

Igår gjorde vi ett pit-stop i stugan som jag tillbringat alla mina somrar under min uppväxt i och på denna privata strand har jag badat, byggt sandslott, samlat stenar, solat & myst hur mycket som helst….  Därför är det en extra fin känsla att se min egen dotter gå runt där…!

♣ Ska lasta ner fler bilder och uppdatera strax men först: lite chill i solstolen. ♣

Önskar dig en underbart soft & skön söndag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *