SKÖNA SÖNDAG.

17157512_10154279503800796_7027706367496633884_o

Snapshot i vardagsrummet /stua. 

Glad söndag sköna bönor! 

Här sitter jag, i vardagsrummet och myser med fina vackra franskatulpaner och ljuvligt doftande svibler / hyacinter som jag köpte med mig hem från Köpenhamn. Har kryddat tulpanerna med kvistar som ger lite tidig påskfeeling. Lovely!  Johanna är ute och leker i snön i parken tillsammans med grannar och vi ska strax ge oss ut på en lång härlig prommis hela familjen. Det kan jag i.n.t.e. minnas har hänt typ någonsin?!? så ja, det blir ett äventyr! Ha, ha.

Och Mello då… alltså vad hände? För mig var det såååå otippat att Robin skulle vinna så jag var i chock! Men – då vi öppnade lapparna som vi alla lagt i en glittrig hatt i början av kvällen (vi hade gäster igår – kvällen får ett eget inlägg senare) så visade det sig faktiskt att både JIG och en fin farmor hade tippat honom som vinnare!  På min lapp däremot stod det Nano, och Jon Henrik….  så ja, i år var jag verkligen helt ute och cyklade.  Så tror jag ska vara lite försiktig med mina stalltips i framtiden. Ha, ha.  Fast nu gick det i och för sig väldigt BRA för Nano, det var ju internationella juryn (som jag egentligen inte alls förstår mig på) som gjorde Robin till no.1. Anyway – då svenska finalen var klar så zappade vi över till norska och fick med oss slutet av deras MGP fest och det norska bidraget som vann tycker jag var det bästa. Eller vad säger ni som såg?  Sen var det ju lite komiskt att nästan alla tjejer hade nästan likadana Madonna-ish outfits. Vart kom det ifrån? Lite lustigt! 🙂

17240063_10154279603720796_2511704029828901873_o

Den stora vasen är lyxig sak från Svenskt Tenn, den mindre: budget från Åhléns. Älskar att mixa!

17240430_10154279604670796_7859437606519335448_o

Och franska tulpaner + videkissar… vacker mix.

Nej, nu åker täckbyxorna på och off we go!

Önskar dig en alldelens underbar söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Så fint och vårigt ni har (=
  Ja,det var otippat igår på mellot men kul ändå!
  kramar

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för härlig feedback Jeni! 🙂 Och ja, visst var det otippat att Robin skulle gå och vinna… men fantastiskt kul! Han var min no.1 favorit förra året och jag ä.l.s.k.a.r. hans låt i år också!

   Önskar dig en magisk måndag! Kram! 🙂

 2. Marit says:

  Så fint som alltid, inspirerande

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för fina ord och härlig feedback Marit! Nu blev jag glad! 🙂

   Önskar dig en vecka fylld av solsken! Kram!

 3. Camilla says:

  Du kan konsten att inspirera, både med text och bilder! Tack och kram!

  • gizmolina says:

   Men åhhh tusen 1000 miljoner TACK för helt fantastisk feedback Camilla! Nu smiler jag från öra till öra här… ! 🙂 Åh så glad jag blev! och bloggpeppad!

   Önskar dig en vecka fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *