S.K.Ö.N.A. SÖNDAG.

 

Glad söndag kära bloggvänner! 

Igår blev jag totalt knockad av jet-lag så gissa när jag somnade? Typ strax efter kl.19 ! framför Harry Potter som jag loooovat Johanna att se…zzz… så kl. 20.30 (!) gick jag och la mig. Ha, ha. Sååå galet!  Men fördelen med det var att jag vaknade tidigt idag så – nu ska den här dagen tas tillvara men först ska här chillas framför Nyhetsmorgon.

Och igår var vi ute på vift nästan hela dagen eftersom J hade dansuppvisning så därför blev det inget inlägg här på bloggen (förlåt!). Men lovar att ta igen det idag så vi ses snart igen! 🙂

Alltså att göra om J´s rum är det bästa jag gjort för det blev verkligen så otroligt super mysigt där inne. (men det är inte helt klart – gardiner ska upp + att vi ska pimpa väggen ovanför sängen och hänga upp fler pom pom´s i taket…). Och sängen, som är lyxigt bred (120 cm) blev en klar kontrast till våningssängen. Plötsligt blev det det “ungdomsrum” som J önskat sig!  Knipsade bilen igår, lördag, då J körde morgonmys i sängen med i-pad, tfn och Gizella… 

En liten sneak peak av J´s walk-in-closet som jag skulle kunna flytta in i. Älskar att hänga här och fixa så idag ska allt hängas på färg, tvätt vikas och outfits inför veckan förberedas.

Och de här rosetterna i size XL, från JoJo Siwa, som J fick till födelsedagen. Hon ä.l.s.k.a.r. dem! och går med de i princip varje dag vilket värmer mitt hjärta för jag tycker att det är sååå fantastiskt super fint med rosett i håret!

 

Nu ska här mysas för nyss kom hjärtat trippade ner…

Önskar dig en underbart härlig söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Johannas rum. | 6 Comments

6 responses to “S.K.Ö.N.A. SÖNDAG.”

 1. Sofie says:

  Åh så fint! Minns du vart du hittat den fina sängkappan? Letar efter något liknande till vår säng, men svårt att hitta en fin tycker jag …

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Sofie! 🙂 Den fina sängkappan shoppade jag hos H&M Home i Oslo , på -50%, för en stund sedan så jag är rädd att den här modellen skulle utgå ur sortimentet… Men checka om den finns kvar för den är den finaste ! (jag har samma sängkappa på vår säng också).

   Önskar dig en underbar start på veckan! Kram! 🙂

 2. Elin says:

  Kjempefint! Hvor ofte må du ta ned pompomene for å tørke støv? Eller får du renset dem mens de henger oppe?
  Ha en fin søndag!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Elin! 🙂 Men alltså nu måste jag erkänna att jag faktiskt aldrig har torkat støv från mina pom pom´s… men – det går ju fint att ta ner de och skaka av dem… ! eller ta en dammvippa över dem lite försiktigt. ? på samma sätt som man gör med en taklampa?!

   Önskar dig en strålande uke! Klem! 🙂

   • elin says:

    Da skal vi teste dette i datterens rom!! Vi har så høyt under taket (gammel bygård), så jeg liker ikke å klatre opp for ofte, tørker lampene ca 1 gang pr mnd, men var redd for at det satte seg mer støv på en ikke-glatt overflate. Takk for svar! Ha en super uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *