SKÖNA SÖNDAG.

Allmänt Johanna 14 år Johannas 14´th birthday

Gooodmorgon sköna bönor! 

Här stråålar solen och det är en helt fantastiskt vacker morgon.  Jag är ganska nyvaken, Nyhetsmorgon rullar i bakgrunden, jag  har precis skickat mitt dagliga morgon sms till min bästa vän och både J & Gizella sover fortsatt en trappa upp.   En helt vanlig soft och skön söndagsmorgon med andra ord.

Och idag ska jag fortsätta jag att få ordning här hemma också åker höstkransen upp på ytterdörren för i fredags körde jag ett gäng utomhus hortensier till soptippen så de är dags för lite “sen sommar fix” vid entrén och på terrassen för även om det fortfarande är vackra sommardagar så smyger sig hösten på nu då september gör sin entré till veckan…  Tänk att det är september på tisdag, “min” månad, och månaden då det officiellt blir höst.  Och då kylan börjar smyga sig på så blir det lite trixigare att umgås utomhus med mamma & H + pappa & I så nu gäller det att passa på att ses ute på terrasen så gott det går i tiden framöver för frågan är om vi kan börja umgås inomhus då det blir för kallt att sitta ute?  Jag såg ett intressant debattprogram på SVT häromdagen, Sverige Direkt, som belyste just den problematiken.  Hur gör ni? Har du börjat att umgås med dina äldre föräldrar inomhus? Eller håller du fast vid att bara ses med avstånd utomhus? Vi har varit stenhårda på att endast ses ute och har inte setts inomhus sedan i mars men när höstrusket och vintern kommer så hoppas jag av hela mitt hjärta att vi kan börja våga att ses inne, med bra avstånd.  Men det är inte lätt… speciellt inte nu då mammas H är mitt uppe i en cancer behandling och min pappa har svår astma som innebär att hans lungor inte skulle klara corona…  Så – bäst att ta tillvara de här vackra sen sommar dagarna nu OM det blir svårt att ses framöver !

Start each day like it´s your birthday… !  Åh lyckan att få smyga runt på morgonen då min älskade Johanna fyller år sedan få väcka henne med kake, sång, ballonger och presenter!  Och den 21:a augusti hände det!  då 4 ljus på hennes favorit muffins fick symbolisera att hon fyllde 14 år.  Att sedan de fina  ballongerna jag höll i handen då jag gick in till henne åkte rakt in i takfläkten (som jag helt glömde bort…) och gick sönder och höll på att börja brinna på ljusen då de ramlade ner är en helt annan historia… ha, ha.  Oh my, inte alltid helt lätt att bara ha 2 armar… 

Att varje morgon då komma ner till detta…   It makes me super HAPPY!!! Och på morgon går jag runt i mina fluffiga super sköna tofflor och favorit mysbyxorna.  Byxorna är så sköna att både jag och Johanna har de i 2 färger.  Så de + tofflorna blir dagens tips! (båda kommer från Gina Tricot)

 

Nu njuter vi vår söndag och fyller den med härlig feelgood och massor av happiness! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt, Johanna 14 år, Johannas 14´th birthday | 9 Comments

9 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Johanna says:

  Personligen, med den bakgrunden du beskriver på dina nära, skulle jag aldrig våga chansa att ses inomhus. Oavsett.
  Du far ju runt mkt och kanske tycker att du är hur noga som helst… men är de i riskgrupp så… jag skulle aldrig förlåta mig själv.
  Min pappa (och mamma) är oxå i riskgrupp och vi har träffats en gång sedan i februari. Ute. Vi har missat flera födelsedagar och annat firande. Ringt på Messenger ist. Inte samma sak alls, men jag vill inte bidra till ev ytterligare sjukdom.
  Jag saknar att krama mina föräldrar. Det gör nog många.
  Hoppas ni klurar ut ett sätt att ses och att alla håller sig friska.

 2. Sofia says:

  Stort grattis Johanna!!! Så nyfiken på vad hon fick i present. Har du några tips på presenter till den åldersgruppen, tycker själv att det är så svårt att komma på Kram

 3. Camilla says:

  Jag väntar också på att få se lite presenter! 😉

  Kram Camilla

 4. Tina says:

  Det här kan ju inte du svara på, blir bara så överraskad att Cissi Wallin (instagramprofil) får resa till Norge från Sverige och promota en bok? Och Ni med eget boende inte får utan karatän.

  • Elin says:

   Det er andre regler når man er på jobbreise. Man får da gjøre jobben, men må være i karantene på fritiden. Det er i alle fall det som gjelder pendlere, usikker på om det også gjelder de som promoterer bøker etc…

 5. Cissi says:

  Den fina svarta väskan Johanna fick, vart kommer den ifrån!?

 6. Linda says:

  Et lite tips er å plante hortensiaene i hagen jeg gjør det med de jeg har hatt i Potter hvert år & har snart dekket ene siden av verandaen Gleder meg til jeg har rundt hele

 7. Malin says:

  Grattis till Johanna mina föräldrar är 70+ och vi har träffats även inomhus men håller avstånd och inga kramar och handsprit står på bordet innan man tar mat och efter.

 8. Caroline says:

  Nej kasta inte dina hortensior. Ställ bara undan krukan till nästa år så ska du se att de blir ännu större och finare än året innan. Du kan även gräva ner dom i rabatten! Annars får du ge bort växterna till någon som kan ge dom lite ny kärlek! Själv är jag inte alls redo för hösten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *