SKÖNA SÖNDAG.

Allmänt

Ho, ho, christmas coming up…!  så, igår fick dessa härliga godsaker bli med mig hem. Allt kommer från Bolina, utom de glittriga stjärnorna (som är stickers)  som kommer från Panduro.

Goooodmorgon sweeties!

Kl.07.30 stod det 2 girls vid min säng och tyckte att jag skulle stiga upp…zzz...shit alltså, det är liiiite för tidigt på en söndag… så jag gick upp med dem och en stund och sen, då de låg med täcket i soffan och såg på Disney så gick jag faktiskt tillbaka till sängen. Och gud så skönt det var!  fick i och för sig bara ligga där i typ 20 min men ändå, det var så otroligt mysigt att ligga och höra regnet smattra mot fönstret. Älskar det ljudet! 🙂  Sen är det mindre mysigt att jag har DEN huvudvärken…det är i.n.t.e. ofta jag har ont i huvudet och det startade redan igår, spränghuvudvärk hade jag, och jag tänkte att det kanske berodde på vinet från fredagskvällen (vi hamnade på Lille Asia med fina vänner)  men den är kvar idag så det är nog något annat.. bäst att dricka mer vatten! är dålig på det.

En annan sak som också funkar bra mot det mesta är lite shopping 😉 så – igår då J var i parken med en kompis så tog jag mig en liten inspirationstur och självklart knipsade jag pics till er så varsågoda, nu ska ni få hänga med mig till Bolina där det pågick fullt julfix inför deras julöppning på måndag:

Underbart fint skyltfönster och check snömannen….cool!

Inspirerande dukning till vinterns middagar!  Gillar idén med bestick + servett i glas.

Det syns kanske inte så bra här… men i grenarna så sitter den fina glittriga Merry Christmas girlanden som jag visar en sneak peak av på 1:a bilden i inlägget. Jag har liknande grenar hemma (med pom pom´s + ljus-slinga i) , super dekorativt ! 

Jag köpte med mig de fina neonrosa sifforna 1, 2, 3, 4 som är klistermärken som kan fästas på vilka ljus som helst.

Ooooops, på väg ut till brunch nu. Uppdaterar inlägget senare!  Så där, nu är inlägget uppdaterat och jag hoppas att du blev lika inspirerad som mig av dessa pics!?  Det är ju sååå kul att se de första julskyltningarna tycke jag och nu är det ju verkligen full jul där ute i butikerna.

NJUT din söndag !!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *