SKÖNA SÖNDAG.

På tal om Buddha… I sommar ska vi göra ett nytt besök hos Big Buddha för att se hur långt de kommit. Den är verkligen imponerande! och den är en del av den vackra utsikten från vår terrasse i Casa Gizmolina Phuket. HÄR kan du se bilder från vårt första Big Buddha besök 2012.

Gooodmorgon sweeties!

Vilken underbart härlig sovmorgon hjärtat bjöd på idag. Kl. 09.50 kom hon in med ett smil från öra till öra och då hade jag precis vaknat. Skönt! Och nu är det s.ö.n.d.a.g. och jag är riktigt glad över att solen lyser med sin frånvaro för det ger mig den fixar-ro jag behöver idag. Sovrummet ska bli klart, kläder ska fotograferas (en ny utförsäljning is coming up!) , tvättmaskiner ska köras (den första är redan igång) och jag ska fortsätta att packa för nu närmar sig vår resa med stormsteg!

Fast just nu vet jag inte riktigt hur jag ska få till att resa…? för det är så mycket som ska tas tag innan take off… men det brukar ju alltid ordna sig så jag räknar med att det gör det den här gången också… även om det som sagt inte riktigt känns så just nu…

Jag sladdade förbi IKEA häromdagen för att köpa en sån där is-kiosk till sommaravslutingen på skolan (den blev s.t.o.r. succé) och check alla de vackra pioner jag hittade för 200 kr!  DET är billigt alltså! (49 nok / bunt för IKEA family medl.). Och mitt halsband från Mi Moneda är alltid på. Love it!

Nu ska jag ta och hoppa i duschen. Klarar tyvärr inte att glida runt i myskläderna hela dagen även om jag skulle önska det… Måste alltid duscha, piffa till mig och klä mig för att känna att dagen startat. Är det så för dig också?

Önskar dig en riktigt skön söndag!!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SKÖNA SÖNDAG.”

  1. Mari says:

    Akkurat slik er det for meg også! Hvis jeg går rundt uten sminke, så går jeg bare å gnir meg i øynene og blir trøttere og trøttere. Det er liksom ikke sjans for at jeg slukner på sofaen i jeans, makeup og fikset hår! Dessuten liker jeg heller ikke å tusle ustelt og uflidd ned på Bunnpris heller..! Nei, dagen må starte med en dusj, rykende kaffe, god frokost og rene klær på både store og små. Takk for en herlig blogg og lykke til med alle to-dos i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *