SKÖNA SÖNDAG.

Allmänt

c017a81fd6a6ed4b9e951beb6a4a0205

Dagens tänkvärda.

Moooorning girls! 

Och H.A.P.P.Y. februari! Tänk att det är en ny fräsch månad plötsligt! och vi kan vinka Bye Bye till mörka januari. U.n.d.e.r.b.a.r.t.! Nu blir det bara ljusare och ljusare och varje dag är ett steg mot vår!  Är inte det en härlig känsla? 🙂

Vi har varit uppe ett par timmar jag och hjärtat och jag var mitt i att fota morgonens bloggbild med de vackra ranunklerna jag köpte med mig från Köpenhamn då batteriet på min telefon tog slut så jag är strax tillbaka med bilder, eller nej, de tar jag i nästa inlägg, kör den här från igår istället:

10858459_10152614299920796_8914124633149387474_n

Jag och min fina Emma stod och fryste som bara det när våra girls åkte runt på skridskobanan men vad gör vi inte för de små? 

Önskar dig den mysigaste morgonen så länge!  Njut, njut, njut!!!

Kramar & Kärlek! 🙂

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SKÖNA SÖNDAG.”

  1. Anna says:

    Välkommen hem vackra!

    Köpenhamn levererar alltid så jag misstänker att resan var absolutly looovely!!:) Glad att du är tillbaka och glad att du tog dig glittrande AnnaStina tid, så himla viktigt och värdefullt.

    Njut av kvällen. Ny månad och imorgon ny vecka. Woop woop!!:)

    ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *