SKÖNA SÖNDAG.

Allmänt

140d5d5cb0ae5cd3d775ac2e14b73c96 2

Idag är det morsdag i stora delar av världen så jag passar på att skicka xtra mycket kärlek till alla fantastiska mammor där ute! 

Godmorgon sköna söndagsbönor! 

Här i Casa Gizmolina har vi girls varit uppe sedan strax efter 08 och nu sitter jag och mumsar i mig frukost framför Nyhetsmorgon (svenska TV4) samtidigt som Johanna målar glittriga ballonger på ett A4 ark.  Och Sköna Hem är verkligen ett av mina favorit interiörmagasiner, de bjuder på flest interiörreportager i min stil och jag älskar att sitta och tanka inspiration…  Ett annat av mina favorit interiør magasiner är Living Etc.  Vilka är dina?

Och på tal om interiör… igår städade jag inne på Johannas rum i t.i.m.m.a.r. och jag blev inte helt färdig, så jag ska fortsätta idag.  Just barnrum tycker jag att det kan vara lite svårt att hitta smarta lösningar i… VAR ställer man tex alla färdigbyggda Lego Friends saker? jag kan bli tokig… 😉 Men – barnrum är samtidigt det absolut b.ä.s.t.a. rummet jag vet att inreda! Åhhh där kan man verkligen köra på och vara hur kreativ som helst! 🙂

11259534_10152800153995796_2095027045393021888_n

Dagens frukost. Yoghurt naturell + färska blåbär, härlig interiörinspiration & finaste notatboken som jag skriver in mina drömmar om framtiden i…

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen får jag inte missa Min Stil, där Emilia de Poret möter Carolina Gynning kl.09.40.

Önskar dig världens mysigaste söndag! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. karolin says:

  Exakt samma problem. Har två pojkar med massa bilat och figurer vill heller inte bara att de ligger i en låda för då ser man ju inte de och de glöms lätt bort. Barnrum så är annars så roliga att inreda eftersom meftersom man kan använda sin fantasi obegränsat!

  Trevlig söndag!

  • gizmolina says:

   Skönt att höra att det inte bara är jag… 😉 Och jag håller med om att barnrum är absolut roligast att inreda! Älskar det!!!

   Önskar dig en underbar söndag fylld av solsken Karolin! Kram!

 2. Titti says:

  Min dotter har sitt lego fritids på ett bord med en hylla under. Där är en hel värld uppbyggd. Min son har sina borgar, bilar odyl i en stor hylla med fack, ett bygge i varje fack. Sen hänger alla beskrivningar i varsin plastficka på sidan av hyllan.

  • gizmolina says:

   Det låter som att du har hittat en riktigt smart lösning Titti! 🙂 Tack för att du delar!!! Johanna har haft sina på en byrå men den har svämmat över så allt får inte plats… Hopplöst!

   Önskar dig den allra bästa söndagen! Kram!

 3. Viola says:

  Hej!
  Har funderat på ett sånt här till min dotters legobyggen:
  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20242277/ Men det tar ju förstås en hel del plats i rummet. Annars jättesnygg och praktisk förvaring då legot skyddas för damm. =)

  • Vilken bra idé ! 🙂 Men för oss skulle det skåpet tyvärr inte fungera då Johannas Lego byggen tar betydligt mer plats… Hon skulle behöva en stor bokhylla… och det är ju inte snyggt alltså… 😉

   Njuuuut söndagen Viola! Kram!

 4. Men Åhh- är så svag för inspirerande block! Vart har dunklet det rosa?
  Fin söndag på dig <3

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar det! 🙂 Jag har fått det i present av min JIG. Han köpte det på en resa för Smythson kan man tyvärr inte köpa i varken Sverige eller Norge… Men, jag tror de har webshop! Checka! Håller tummarna för att du får tag i det!

   Happy new week! Kram!

 5. Sofie says:

  Åh, jag gillar verkligen inslagen med Emilia de poret 🙂 Så himla bra! Hoppas du haft en fin söndag!

  • gizmolina says:

   Ja, visst är de bra! 🙂 Jag gillar de skarpt jag också! Hon är fantastiskt duktig Emilia! och Carolina G är en favorit… !

   Min söndag var riktigt fin och det hoppas jag att din också var? Happy new week Sofie! Kram!

 6. esterii says:

  Hej hopp, kikade in för att jag fick för mig att du var en Norrbottenbrud..men måste läsa på mer för att se om det stämmer.. Allt gott..

  • gizmolina says:

   Men så kul att du fick för dig det! Hur kom det sig? undrar jag nyfiket… Hur som helst – det stämmer! Jag kommer från Luleå. 🙂 & välkommen till Gizmolinas !

   Önskar dig en underbar vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *