SKÖNA SÖNDAG.

Allmänt

04d1279f191d9824e3f9db7369cdafbc-640x640

Dagens tänkvärda.

Hej sköna bönor!

Åhhh så fantastiskt underbart härligt det är att vakna till klarblå himmel och strålande s.o.l. varje morgon! Jag älskar det! 🙂

Däremot så älskar jag inte den där coverbilden av mig igår… jag är inget fan av bilder där man tittar rakt in i en kamera, speciellt inte då det är så ljust ute så att man måste kisa och man dessutom inte har varit och fixat proffsig make up (något jag normat ALLTID gör då jag ska bli fotograferad till magasiner men jag var så inne att bära flyttkartonger att jag inte ens tänkte tanken… BIG misstake!) så ja, lite halvångest fick jag då jag såg den men, men, precis som dagens tänkvärda säger så ska jag självklart vara tacksam och kanske sluta vara så självkritisk (som min bästa vän J nyss påminde mig i telefon) för jag fick ju trots allt en fantastisk exponering igår och det är jag enormt glad & tacksam för.  Speciellt nu då jag ska marknadsföra mig som coach i en ny marknad & stad.

Och på tal om det så jag har en NY mejl adress om någon är intresserad av att kontakta mig för samtal eller andra uppdrag, min nya mejl är:  annastina@gizmolina.com  

11892200_10153026845755796_2803016162150778839_n

The (ångestfyllda…) cover. Duo är en helgbilaga till Norrlands b.å.d.a. morgontidningar: Kuriren & NSD så alla som prenumererar eller köper någon lokaltidning här uppe får med andra ord denna. Och min naturliga look (alltså jag hade knappt hunnit sminka mig när fotografen gjorde sin entré) får jag väl helt enkelt bjuda på och göra till “min grej” i en tid då alla bloggare har fillers / botox / restylane etc.  Jag tror faktiskt att jag är den enda bloggare jag vet om som inte har gjort något sånt !  och det är jag stolt över. 

11951382_10153026846575796_1749617091801187026_n

Detta är mer min typ av bilder !   Älskar när de ser mer spontant tagna ut…  På den högst upp till vänster bär jag flyttkartong framför vårt hus, på nästa sitter Johanna framför sitt nya sminkbord uppe på sitt ena rum,  gungan var en impuls shopping sista dagen i Oslo och på sista bilden sitter vi med älskade Gucci inne i soffan i vardagsrummet.

11012966_10153026863610796_7063779345110152553_n

Så här såg det andra uppslaget ut…  Solbriller är bra, då slipper man tänka så mycket på blicken… 😉  Sen är det inte så mycket lugnet som lockade mig hit upp till Luleå , utan enkelheten ! 

Nej, nu måste jag bara uuuut och fortsätta att n.j.u.t.a. dagen för i morgon är det skolstart och det betyder att vi hälsar vardagen, rutiner och hösten välkommen igen så nu gäller det att tanka solstrålar och värme till max !

Önskar dig en dag fylld av härlig avkoppling & sköna stunder i solen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Petra says:

  Vilka fina bilder och du är vacker som en sommardag! Jag förstår vad du menar med enkelheten. Tack för din fina blogg där du sprider glädje men även berättar om upp- och nedgångar!! Kram

 2. Milla says:

  grattis till omslaget,så fin som vanligt

 3. Josefine says:

  Du är ju superfin! Och en förebild på riktigt, som inte sveps med i “botox/fillers-träsket”. : ) Grattis till flytten och lycka till med allt!

  Kram!

 4. Camilla says:

  Kan bara hålla med att sååå mycket finare utan en massa botox. Föredrar äkta och naturligt framför stela fejjor. Och du är ju jättefin! Så spännande för Johanna att börja i svenska skolan i morgon. Förstår att hon ser fram emot detta. Kram o allt kommer bli jättebra för er däruppe!

 5. Helene says:

  Don’t beet yourself up! Du ser smashing ut:) Blir så inspirert av å lese bloggen din. Ditt positive sett å tenke på burde flere ta til seg. Og det huset ser fantastisk ut, kjenner jeg er grønn av misunnelse på det flotte spiserommet deres:)

 6. Cessan says:

  Det var ett underbart reportage!! ❤️ Huset är fantastiskt! Johanna helt bedårande! Och du är ju så vacker oavsett proffs makeup eller inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *