Skönt med söndag!

Allmänt

Inspiration.

Godmorgon söndags girls !

 

Idag hade jag kunnat betala för att få en sovmorgon….. men nix pix.  Strax före kl. 08 var det uppstigning. Så nu försöker jag piggna till genom att blogga och det brukar alltid funka 🙂

Efter härliga timmar i butiken igår så mötte jag mina J + vänner i solen på Nodee och jag fick  Mallis feelings för det var en helt fantastisk sommardag och stället kryllade av barnfamiljer som oss.  Jag hade inte varit på Nodee på flera år men den restaurangen är en favorit och gårdagens middag var den g.o.d.a.s.t.e. jag ätit på länge. De vet dessutom hur man ger kunden BRA  service and that I like !

Friends.

I ♥ scampi.

Dagens vintips.

Gårdagens =  klänning från Custommade som precis kommit in i butiken. Älskar att den har fickor !

På väg hem igår kväll gjorde vi ett “dessert stopp”Lille Asia innan vi landade hemma framför finalen i OL som Norge vann.  Men jag tittade inte så mycket får jag väl erkänna, myste med blader i stället 😉

Önskar dig en riktigt s.k.ö.n. söndag min fina bloggvän !  🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Skönt med söndag!”

 1. maria says:

  Härligt att starta dagen med lite blogging ( å kaffe förstås…men dricker du det??) Visst är det konstigt hur mycket intryck man kan analysera & memorera på bara ett dygns resa så att det känns som om man varit borta hur-länge-som-helst-tid. Själv gjorde jag en tur & retur Stockholm i går (då bor jag alltså ca. 25 mil därifrån) Åh den inspirationen lever jag på LÄNGE!!. Krams m

  • gizmolina says:

   Nej, jag är en av få som inte dricker kaffe så min dag startar med bloggning och god juice, eller som idag: smoothie 🙂 . Och ja, det känns verkligen som att man varit borta läääänge så fort man byter miljö. En t&r Stockholm låter fantastisk (min favorit stad!) !! så jag förstår att du lever länge på den turen. Njut din söndag ! Kram !

 2. Anna says:

  Trevlig söndag till dig också 🙂
  Anna

 3. Elin says:

  Kjolen ser kjempefin ut! Må nok komme innom butikken din snart:)

 4. Anna says:

  Du passar så bra i mörka färger 🙂

 5. M says:

  Hemkommen från varma (!) Cypern! Medeltemperaturen låg på +57 grader! Jag kan leva på detta läääääääääääääänge! 😀 Och nu har jag tankat m. en massa vitaminer inför hösten/vintern! 🙂

  KRAM!

 6. Anita says:

  Snygg klänning. Ha en fin söndag du med. Här tittar vi på OS Handbolls finalen på TV.

 7. Helena says:

  Hej, skickat ett mejl till din hotmail gällande fråga om klänning. Hälsning h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *