Skönt med tur!

Allmänt

Skönt med tur!
Söta lilla prinsessan ute på gården. (morfar – lilla katten hon fick till jul är med!)

Jag tror nästan inte att det är sant?! Men nu sover mitt lilla hjärta och klockan är bara 21! Tjohooo!! Då finns det alltså hopp! 😉

Försökte vara taktisk idag och badade henne före läggning och sen smög jag iväg och värmde "Nan" (morsmjölersättning) och som hon åt! Hon sög i sig ALLT på noll tid och sen somnade hon hur gott som helst! FANTASTISKT!! 🙂 Så – fr.o.m. nu blir det "Nan" eller välling varje kväll!  

Idag har jag varit så sjukt trött att jag kunnat somna stående.. Det var i alla fall super skönt med en tur ut i solen. Vi gick ner på Frogner och lämnad ranunkler + blad till min fantastiska veninna Kjersti som är hemma sjuk också blev det blad shopping…

Det var TOTAL LYCKA idag då både "MAMA" (svenska) & "LIVING" kommit !!!! Världens bästa blader! 🙂 Såg ännu fler som jag ska ha men tänkte dela upp lyxen på 2 dagar så nu kan jag bl.a. se fram emot att shoppa "Red" & "Sköna Hem" i morgon… Lovely!!

Jag är hela tiden så orolig för att lilla sessan ska lägga sig på magen och kväva i täcket… Snacka om "tvångstankar"… Måste springa bort och checka henne strax och sen sätta mig och jobba lite. (Blir så orolig för det pga att hon numer sover på sidan + att hon på dagtid ALLTID snurrar runt och ligger på mage.. )

Å nej – nu kom jag på att min härliga veninna Lottas son Vincent fyller 1 år idag och jag har inte ringt och grattat 🙁 GRATTIS VINCENT!!!!! Presenten har varit på väg till Posten i 1 vecka nu så den kommer.. bättre sent än aldrig.. Bäst att skicka ett sms a.s.a.p och gratta innan dagen är slut.!

Min JIG har inte kommit hem ännu, han jobbade sent, skulle hälsa på sin mamma och sen hem till en kompis. 

Shoppade föresten 4 "kjoler / tuniker" på H&M igår. Men allt gick raka vägen tillbaka till butiken idag.. Jag är så imponerad över alla som hittar kläder där. Jag gör små försök ibland (som igår..) men det misslyckas alltid… Får se fram emot allt nytt fint på Gizmo i februari istället! 🙂 Är bara sååå klar för nya kläder… och LÄNGTAR till jag kommer i mina gamla jeans igen.. det är tyvärr en stund dit.. men den som väntar på något gott..  (måste sluta äta gott…)

Nu väntar blader & soffan på mig. Ska tända ljus & njuta av lugnet…
 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Skönt med tur!”

 1. chat says:

  Great! Thanks for post

 2. I like Your neat page! Check this fascinating information regarding Property in egypt and Property in egypt See You!

 3. videoizle says:

  Ohh very much thanks admin

 4. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 5. homepage says:

  I appreciate just what you have created in this article. I love the piece when you mention you’re up to this to help provide back but I would likely presume by all of the feedback that this process is working for you as well.

 6. haydar dumen says:

  Great! Thanks for post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *