TRÖSTCHOKLAD & EN MÅLAD SÄNG.

Allmänt

Måndag runt kl.13 satte vi igång att måla 2:a, och sista, lagret med vit färg på J´s säng och jag kan avslöja att det dröjer till nästa gång jag målar en våningssäng, ja, det kommer nog rent av aldrig mer att hända. Ha, ha.

Uff, mitt möte gick tyvärr inte helt som jag hade hoppats på så luften gick ur mig lite…. Men, vet ni vad jag gjorde då? Då ringde jag min allra bästa vän och ingen kan få mig på bättre humör än honom så nu känns allt lite bättre. Tänk vad det hjälper att få skratta!  Bästa terapin e.v.e.r.!

Och vet ni vad mer jag gjorde för att pigga upp mig? Jag gick och köpte lyxigt god chokladFreia butiken på Grand Hotel också tog jag tag i något jag tänk att göra i en evighet (typ),  jag gick nämligen och köpte nya underkläder!  Inte för att jag vet om det var direkt upp-piggande att se sig själv halvnaken i en stor spegel under stark belysning men jag bet ihop och provade och hittade ett par riktigt fina BH´s som ni ska få se i ett helt eget inlägg senare.  Och eftersom hjärtat är på tur fram till kl.15.30 så ska jag ta och piffa till inne  på hennes rum nu när sängen torkat och det, om något, blir en glädje! 🙂

 Lilla J ville helst måla heeela sängen själv men efter lite förhandling så gick hon med på att måla den nedre sängen + under den övre också fick jag vara den som balanserade på en stege för att måla den övre (men hon var skit sur över att hon inte fick göra det själv) och ja, det blir lite klumpar här och lite rinn där men det gör verkligen ingenting för den här sängen kommer nog inte att bli hos oss i så många år … (+ att jag jämnade ute lite i smyg efter att hon målat klart…).

När vi ändå var igång så målade vi den lilla söta byrån från IKEA också och ja, jag missade att ta på mig skyddshandskar…

Oh nu kom jag på ett ärende jag ska passa på att göra innan jag tar tag i J´s rum så off I go.

Önskar dig en riktigt fin dag vidare! 🙂

Och tusen T.A.C.K. till alla er som höll tummarna för mig idag, ni är fantastiska!!!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “TRÖSTCHOKLAD & EN MÅLAD SÄNG.”

 1. elin says:

  Det er så bra at barn får være med og gjøre tingene, så får man heller “glatte litt over” når de ikke ser 🙂
  Håper dere nyter høstferien, her er det jobb hver dag.

  • gizmolina says:

   Ja, eller hur? Man får hellre fixa till i smyg när de är klara men viktigt att låta dem hjälpa till. 🙂 Och ja, vi njuter höstferien idag efter en dag med jobb / AKS igår.

   Önskar dig en fantastisk vecka fyllda av lyckliga stunder! Klem!

 2. jennie says:

  Usch…. Jag hoppas det inte är nått allvarligt! Får lixom känslan att det är nått med din hälsa då du skrivit lite “hemligt” på slutet…. Jag hoppas jag har fel. Kram på dig vackra inspererande människa

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Jennie! Som tur är så har du fel, det har inte med min hälsa att göra, men det är så pass jobbigt att det börjar gå ut över min hälsa så jag hoppas att jag snart dansar igen…!

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 3. Josefine says:

  Hej fina. WOW WOW WOW jag är SÅ impad att ni målat en hel våningssäng. Jag letade som en TOK efter en fin vit åt Ella med och priserna är minst sagt stora i skillnaderna på furu vs vit. Vi köpte en vit tillslut på Skeidar, tror jag gjorde rätt val när jag läser hur jobbigt det var att måla 🙂

  Men du. HOPPAS verkligen som jennie skriver att det INTE handlar om din hälsa. STOR KRAM <3

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja H J Ä L P vilket jobb det var att måla den där sängen. 🙂 Jag letade och letade också (Living, Skeidar, Oliver F, googlade, checkade samtliga webshoper etc. etc…) men gav till slut upp och gick som sagt för denna “budget-lösning” eftersom jag såg att sängen skulle bli riktigt fin efter ett par liter färg… Men ja, det låter himmelskt skönt att ha köpt en som var vit från början! 😉

   Önskar dig den bästa dagen! Stor kram!

 4. Anna says:

  Klarar du att att måla en fucking jävla våningssäng med tusen ribbor och allt, ja då överlever du ALLT!

 5. Kristine says:

  Ønsker deg alt godt! Håper du har det bedre 🙂

  Sengen ser fin ut! Flink jente som hjelper til.

  Stor klem, K

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken Kristine! 🙂 Och ja, sängen blev riktigt fin i vitt så mission completed!

   Önskar dig en onsdag fylld av lyckliga stunder och solsken! Stor klem!

 6. Jenny says:

  Vilket jobb, imponerande men ser jätte fint ut 🙂 Kram

  • gizmolina says:

   Ja, hjälp vilket jobb det var…! Men nu är den vit och fin och jag har förträngt hela målarprosjektet from hell.. ! 😉

   Happy onsdag Jenny!!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *