Slajmiga Slajm vad jag ätit onyttigt idag.

Allmänt

168397-721
Här är mitt hjärta tidigare idag på Mc.Donalds.  Hon älskar pommes.

Idag har jag verkligen ätit sund mat…
Frukost : coca cola
Lunch: Mc.Donalds (mer coca cola)
Mellanmål: Chips
Middag nu kl. 21.30: Grillkorv med pommes och till det Fanta..

Vill I N T E veta hur många kalorier det blir 😉

Jag tycker att "slajmiga slajm" är en så skön svordom, från "Fifi", Johannas favorit dvd. Där säger de "Pillriga rosenblad" och slajmiga slajm eller slajmiga sven istället för ja, ni vet vilka ord jag menar 😉 Kommer ni föresten ihåg "slajm"?? Den där gröna slajmen man köpte i burkar då man var liten och lekte med? Undrar om den finns fortfarande?

Nu tror jag att det är dags för dessert…. Kina Snacks.!  What a day! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Slajmiga Slajm vad jag ätit onyttigt idag.”

 1. Pojkmamman0405 says:

  Haloj där! Japp, slajm finns fortfarande att köpa…den luktade *urk* =) Här har det inte blivit lika många kalorier (hehe): välling till frukost, fisk m. potatis och vitvinsås till lunch, en kycklingklubba och fullkornsbröd till middag. Måste hålla igen nu efter semestern…för det blev bl annat alldeles för mycket glass (älskar Ben & Jerry!) på semestern. Du…finns GAP i Paris ??? Vet du det ??? Har börjat jobba vid Stureplan så det blev en sväng till HM som har TREND på Hamngatan (köpte en top) och Åhlens City (köpte mat och 3 par örhängen från Pilgrim) =))) Natti natti-kram från oss!

 2. AnnaStina says:

  Men hej där! Har du bytt “namn”? Jag trodde det var en annan men så ser jag att du skriver om nya jobbet och då förstår jag ju att det är mammantilltvåsmåpojkar. 🙂 Eller hur? Din mat idag låter betydligt snällare mot kroppen än min 😉 Jag måste verkligen skärpa till mig fr.o.m. imorgon.! Jag vet faktiskt inte om GAP finns i Paris? De kanske har en hemsida där du kan se? När jag var i Paris för några år sedan blev det mest att jag hoppade på de stora varuhusen också var jag innom “Collets” för det är en så cool och trendy butik. Sen var vi i super super mysiga kvarter med trånga gator och caféer men jag kommer inte ihåg vad området hette…?… måste checka för dit MÅSTE du åka!! Super super mysigt och BRA shopping i söta små butiker och gott vin på uteserveringarna! 🙂 Låter farligt dyrt att jobba vid Stureplan 😉 Jag jobbade också i det området då jag bodde i Stockholm, då jobbade jag på “Spray”, inernet företaget och det blev dyra luncher för det blev alltid mat + shopping 🙂 Vad blev det för top på H&M? Pilgrim sålde jag på min butik då jag startade den, de har mycket fint. Nu ska jag checka flyg & hotell i Stockholm för vi ska kanske resa dit på fredag. Sov gott!
  Kram! 🙂

 3. evelina says:

  vad SÖT din lilla tjej är!

 4. Mamma till två små pojkar says:

  Heeeej! Sorry att jag hade ändrat “namnet” =) inte meningen 😉 Jag köpte en enl mig en grå/brun a-linje topp (enl personalen mer grå/lila, hehe) från HM trend, fast denna var en “Organics”, kostade bara (!) 149:-! Ja, jag älskar en del från Pilgrim, speciellt deras örhängen. Ska kolla upp det där med GAP. Har du jobbat på Spray ??? När ??? Jag jobbade nämligen på Carambole (som registrerade domäner för alla möjliga länder) och vi satt till början i Spray-huset, därifrån flyttade vi till Grev Turegatan och sen till Magnus Ladulåsgatan (där Cancerfonder sitter nu). Jag jobbade där hmm… 2000-2001. Ja det är farligt att jobba vid Stureplan ja. Igår sprang jag bara in en snabbis på Lagerhaus (billig shopping ju, hehe) för att de hade underbara offwhite-kökshanddukar med virkade detaljer på kanterna för 29:-/st och så köpte jag “Burberry” rosa variant skaffel (heter de så?) och borste, alltså sån man sopar med, mest för att barnen tycker att det är kul =) Men ja… det finns ju t ex Mathilde på Birger Jarlsgatan…livsfarligt att gå in där och spana in Odd Molly…de skulle ringa mig när nya kollektionen dyker upp =) Vad ska ni göra i Sthlm denna gång? Åker mannen din med eller?
  Kramis!

 5. Jonas says:

  Ska jag berätta hur mkt kalrorier det blir? Eller att det är 250 kalorier i en öl o bara 100 i vitt vin eller champange. Jag ska bara dricka vitt vin eller skumpa resten av livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *