SLEEP – BEACH / POOL – REPEAT.

10378526_10153241092530796_1659082837296237492_n

Så här sladdade jag ner till poolen på morgon… Life is good här och jag har aldrig sett så mycket klarblåhimmel på många år här nere i Phuket. Underbart! 

Mina kära vänner! 

V.a.r.t. tar dagarna vägen???  Jag sover , solar, badar, åker longtailboat, äter god thaimat… och vips så har vi varit här i 2 veckor. Crazy! Och nu satte jag mig bara på terrassen för att få iväg ett par viktiga mejl  (den där vattenskadan alltså….) innan jag ska gå tillbaka ner till darlingen som simmar runt i poolen.  Men jag loooovar att blogga mer senare.   Ska bara iväg på lite shopping + middag först…. efter poolen…. Klockan är föresten 14.40 här så som sagt: dagarna går  så fort att jag nästan inte hänger med…

Hoppas att du också njuter underbara dagar!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SLEEP – BEACH / POOL – REPEAT.”

  1. Stina says:

    Njut av slappa dagar, det verkar som att du verkligen behövde vila och slappna av efter en jobbig period i livet. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *