SLEEP – BEACH – REPEAT.

Kära bloggvänner!

Plötsligt försvann jag in i världsliga funderingar, poolbad och terrasse häng samtidigt som hjärtat la beslag på min mac för att titta på NRK-super (som vi av någon märklig grund inte till på hennes i-pad) men nu är jag här! Sittande i soffan med soft lounge musik i bakgrunden som matchar ljudet av palmerna som vajar i vinden. Och vet ni vad vi gjorde idag? Vi testade för 1:a gången att beställa take-away från KFC och exakt 30 min efter att jag ringt knackade budet på dörren. Så detta kommer vi att göra om!  Jag sa föresten att jag ville ha en stor Pepsi och vad fick jag? en 1,5 liter flaska! Only in Thailand säger jag bara… 😉

Vi stod upp rekordtidigt på morgon så jag ska strax försöka komma mig i säng…zzz… men samtidigt så lockar det lite att se på Allsång på Skansen (som kickar igång kl.01 lokal tid här)  men har läst så mycket negativt om valet av ny programledare. Har du sett? Är det bra, eller?

Önskar dig en riktigt fin kväll. Var rädd om dig och kom i håg att ditt hjärta har svaret….

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 2 Comments

2 responses to “SLEEP – BEACH – REPEAT.”

  1. Trine says:

    Venter på mail fra deg om min premie fra PoP fra mai….

  2. Hanna says:

    Hej!
    Har sällan kommenterat hos dig men har följt dig till och från under en lång tid. Tack för att du alltid är så positiv och härlig!! Tack för att du visar att allt inte är perfekt hela tiden!! Tack för fin inspiration!! Och jag måste bara säga, du ser helt fantastisk ut!! Även om du säger att du har några extrakilon så tycker jag att du är vackrare än nånsin och du ska vara stolt över din kropp precis som den är! Stor kram från Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *