Sleeping beauty!

Allmänt

Sleeping beauty!

Så här gott somnade lilla sötisen tidigare idag då jag blåste håret ( hon somnar OFTA till ljudet av hårtorken…) och snart är det dags att sov lika sött igen för kl.20 är det "God natt".

Har precis ätit sushi (nytt år = sund mat) och sett "Förkväll". Alltid lika bra tycker jag! Ett riktigt "tjej program", att se det är ungefär som att bläddra i en ELLE tidning… intervjuer, mode, hälsa, mat, fräscha tjejer…. Härligt!

Och på tal om tidningar så blev jag så GLAD!!! över att det kommit nya tidningar idag! Som jag kan LÄNGTA efter nya blader (som det heter här i Norge)! Jag köper hur många som helst men önskar ändå alltid att det fanns fler att shoppa och inget är väl så tråkigt som mitten på en månad då man redan köpt alla….det är då man shoppar tidningar man annars aldrig skulle köpa bara för att få nåt att bläddra i 😉 Har tex köpt Amelia senaste 2 nr och – belive it or not – t.o.m. Kamille (!) har jag köpt. Ja, då förstår ni ju nivån på abstinens 😉

Idag blev det i alla fall Hus & Hem, Vakre Hjem, Costume (det danska ÄR bättre!) och engelska Vogue.  Inspiration, inspiration, inspiration!!!! 🙂

Så – när sessan somnat i kväll vet ni vad jag ska göra… Jag ska ta på mig min Juicy och tända ljus (de lyser i och för sig redan… kan inte leva utan tända ljus…) och krypa upp i soffan med alla härliga blader.

Nu kommer JIG och sessan och vill ha mig ut i vardagsrummet så bäst jag slutar… Jag hoppas prinsessan kommer att somna gott och fort i kväll för i natt var vi vakna från 03.30 – 05 så vi är nog båda lite xtra trötta idag.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *