SLEEPOVER & ETT SHOPPING TIPS.

Allmänt

Har ni sett så lååååångt hår mitt hjärta fått?  Men nu behöver de där topparna en klipp a.s.a.p. ! Och check hennes jeansjacka… hon hittade den på Lindex häromdagen och älskar den!  har haft på sig den 24-hours ever since… !  (det är a-work-in-progess bakom Johanna, men en dag blir det nog klart).

Johanna har en av sina bästa vänner på sleepover i kväll för i morgon kickar Vinterfeiren igång (eller sportlovet som det heter i Sverige) så de får vara uppe och leka sent och i morgon ställer vi ingen väckarklocka.  Underbart lyxigt! 🙂  Och nu då girlsen leker så fint så möblerar jag om inne på sovrummet. Flyttade hela sängen tidigare idag (oh my! vilket prosjekt) men ångrade mig så flyttade tillbaka den och flyttar nu ett s.t.o.r.t. (och tungt!) garderobskåp i stället. Puh …!  Men det känns som att det blir bra då det är färdigt så det är värt allt styr !

Här syns J´s jacka bättre. Jag är super kräsen på just jeansjackor… men den här har verkligen alla rätt! för den är så där perfekt i tvätten + att den har söta blomsterdetaljer på knapparna.   349 kr hos Lindex. 

Sen, då girlsen somnat, ska jag titta på fler episoder av The Millionaire Matchmaker. Herregud, jag är helt fast. Det är ju bara SÅ fantastiskt kul att se Patti in action och jag hade gärna haft hennes jobb. Tror faktiskt att det hade passat mig riktigt bra…. !  Så vem vet, kanske jag blir matchmaker i mitt nästa liv? 😉  Om du också blir sugen på att se ett avsnitt eller två (för det är ju såååå dåligt på TV på söndagskvällar) så hittar du alla sesongerna på YouTube.  E.n.j.o.y. ! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *