SLUMBER PARTY.

Allmänt

1512658_10152624951015796_4485785427831494289_n 2

Dukning – check!  2 min senare var tacos på bordet och girlsen på plats. Och observanta läsare ser kanske att jag bytte speglarna  😉 

Här i Casa Gizmolina pågår ett litet slumberparty så just nu sitter några söta girls i pyjamas & nattlinne och lackar naglarna och själv ska jag ut och hämta upp den h.ö.g.a. stegen så att jag kan hänga upp discokulan i taket inne på J´s rum (lovade göra det idag men tiden räckte inte till…).  Det är föresten första gången vi har ett övernattningsparty och tanken var först att bjuda hem flera stycken men vi insåg begränsningen med sovplatser så då prioriterade J 2 vänner som aldrig övernattat här tidigare.

16229_10152624751185796_60277045093823819_n

Jag kör en favorit i repris med namnen på flaskorna också fixade jag en liten “goodiebag” till girlsen bestående av: en rosa ögonmask (oh yes! jag hittade till slut), en penna som skriver med osynlig skrift som bara syns så man är i mörker och lyser på den med UV-lampan som sitter på korken (ett tips! till övernattningsfester) också lipgloss så klart.  De här från eos är Johannas favvisar. 

Bäst jag fixa discot nu (innan det blir för sent…) nu så jag önskar dig ett riktigt härligt fredagsmys! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SLUMBER PARTY.”

 1. Elisabet says:

  Ljuvligt! Vilken lycka att få detta på party! Ha så kul!

 2. Ida says:

  Så utrulig flink du er 🙂 veldig inspirerende og bra tips til den dagen man selv får barn hihi

  Ha en knall lørdag 🙂

 3. Sofie says:

  Åh, så fint du gör. Johanna kan vara glad som har en mamma dom du. Och jag håller med Johanna, det lipglosset är väldigt bra.. Trodde bara att det var överreklamerat men köpte i Newyork i december och det är ju riktigt bra 🙂 Ha en fin lördag!

 4. Anna says:

  Vilket ljuvligt party!!:)<3 Du är helt fantastisk AnnaStina! Jag finner så mycket inspiration från dig, ditt oerhört proffsiga och trevliga sätt, din sprudlande och glittrande person. Även om inte livet alltid levererar jordgubbstårta och champagne så beundrar jag hur du bemöter livets med och motgångar.

  Men framförallt. Pyjamas party, helt briljant!!:)

  Snart mellofest här hemma, en stund på spikmattan först bara..
  Fin kväll vackra du!❤️

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *