Slut…

Allmänt


Bild Paul Costello.

Plötsligt gick luften ur mig och tårarna kom och jag kände mig som världens sämsta mamma som satt där vid Johannas säng och grät… Uff, inte bra.  Orsaken är att det har varit enormt viktigt för mig att jobba idag men naturligtvis så har inte Johanna sovit någon nap så hon har dragit i mig så fort jag satt mig vid pn´n.  Det är något magiskt med det där, som att de små känner på sig att man har planer också blir de så nyfikna att de vill vara med ….

Nu måste jag samla ihop mig efter en super jobbig nattning (övertrött tjej som bara ville pussa Gucci 158.000 gånger..) och jobba så länge jag bara orkar i kväll / natt.

Förlåt mina kära bloggisar för att jag kanske inte kan blogga mer i kväll men ibland kör det ihop sig även för mig…

Blir härligt med en NY fräsch dag i morgon och då ska Johanna äntligen på dagis för första gången på 1 vecka ! 🙂 också måste jag fixa en ny telefon för min mobil är verkligen stendöd…

Söndagskram! ♥

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “Slut…”

 1. Alinde says:

  Ibland måste man bara släppa fram tårarna. Det brukar lätta på trycket. Men var har du JIG en dag som denna?

 2. josefine says:

  Skickar massa pussar och styrkekramar, Johanna kunde ju ha varit hær? Du MÅSTE bli bættre på att låta mig veta och be om hjælp. Det borde bli ditt nyårsløfte till dig sjælv. Du ær FAB och Fantastic sweetie, ingen annan hade fixat det du gør med samma glans. Go AnnaStina!!!!!!!!

  KRAM

 3. Anonymous says:

  Sender også stor klem ! Alle blir slitne iblant, nå får du bruke resten av kvelden på å hente deg inn igjen 🙂

 4. Ta hand om er, här har jag med en sjuk dotter som sugit ut min energi idag! Bara att bryta ihop och komma igen =)

 5. Hanne says:

  Håper du får en fin kveld, og at du får gjort det du ønsker:)

 6. Jenny says:

  Skickar stora varma kramar till dig, inte alltid lätt att vara på topp!

  Men efter lite tårar o lite tycka synd om sig själv hittar man oftast tillbaka till orken! Hoppas du har en mysig och produktiv kväll och att Johanna håller sig frisk nästa vecka!

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!!

  KRam Jenny

 7. C says:

  BRA att du kunde bryta ihop och därmed nu kan komma igen…! Inte lätt och det måste man få erkänna för sig själv.. Men håller med tidigare här, var är JIG en dag som denna? Känns ofta som du är ensam i Johannas uppfostran (även om jag vet att ni medvetet inte har med JIG i bloggen)… Kram! Imorrn är en ny dag!

 8. Madeleine says:

  Man är inte mer än människa och jag tror att det är svårt att hitta en så gullig och omtänksam mamma som dig.

  Lägg dig tidigt ikväll och samla kraft för en ny vecka. KRAM

 9. Mia says:

  Ibland behöver man "hit bottom" för att kunna starta om. Jag har sådana stunder titt som tätt och det brukar vara ganska skönt att lätta på trycket. Gör det du orkar idag. Men glöm inte att det är en dag imorgon också!

 10. Jessica says:

  Men du kramar om massor

  Inte ska du be om ursäkt,man är bara människa och ibland orkar man bara inte,så är det bara,men du är ändå en fantastisk mamma till Johanna-den bästa för henne-och som mamma har man rätt att få bli ledsen ibland ler

  Håller tummarna för att Johanna somnade gott ikväll nu och att du får massor gjort de närmaste timmarna.

  Skickar massor med tankar och styrka till dig,fantastiska kvinna/mamma!

  ((KRAM))

 11. Islandgirl says:

  Upp med hakan vännen, vi orkar inte hur mycket som helst och måste få bryta i hop lite ibland. Jag tror verkligen att barn bara mår bra av att se att även Mamma o Pappa tycker att livet är tungt ibland. Du verkar vara en härlig person som har väldigt höga krav på dig själv, tillåt dig att dippa ibland och ta ett djupt andetag och njut av de små sakerna och det faktum att du har en underbar dotter och det hade hon inte varit utan din insats.

  en stor stor kram

  Island

 12. KarolinaN says:

  Du ska inte ha dåligt samvete för att du släpper på trycket inför J. Det är ingen fara alls hon behöver se att det kan bli så ibland och att man nte är mer än människa heller. MEN jag vet hur det känns man vill ju vara på topp jämt inför sina barn! Men om man inte "vågar" visa sina känslor gör ju inte barnen det heller. Tufft att inte ha någon "när och kär" nära att be om hjälp heller, det är ju en bit att åka…Styrkekram!

 13. Yvve says:

  Skickar massor av kramar! Ibland är det bara jobbigt och inget blir som man tänkt, och som du säger det är som att barn känner när man skulle behöva ägna sig åt nåt annat än bara dem och då vill de ha all uppmärksamhet. Det är bara att bryta ihop och komma igen:)!

  Kramar

 14. Frida says:

  Hoppas det går bra för dig med jobbandet! Ha inte dåligt samvete för att du inte hinner blogga svar på mail etc. Det viktigaste är att du hinner med dig sjäv, din familj, ditt jobb och att ni mår bra 🙂

 15. Elin says:

  Åh, jag måste bara säga att det här inlägget var lite skönt. Det visar att du är mänsklig!

  Har varit hemma i tre dagar med en sjuk prins här, och man blir slut som artist tillslut. Sen när de inte heller är så där jättesjuka, utan ändå "kräver" att man ska leka med dem och så. Då kan man inte räkna med att hinna ngt direkt…

  Se nu fram emot en ny härlig och förhoppningsvis frisk vecka. Jag ser iallafall fram emot en ny härlig bloggvecka här hos en av mina favoritbloggar =)

  KRAM

 16. Josefine,Blekinge says:

  Alla har tuffa och jobbiga dagar. Det jobbiga är ju oftast när man kört på i högt tempo länge, till sist orkar man inte längre och minsta sak kan få en att bryta ihop… Jag tror att du, precis som jag, kämpar och har höga ambitioner samt ett kontrollbehov som gör att man tar på sig alltför mycket och inte ber om hjälp.

  Själv biter jag ihop och kämpar, har tidvis värk och kan knappt lyfta min son (känner mig som världens sämsta mamma då!) men har svårt för att säga till omgivningen (underförstått min man eftersom min familj bor långt bort) att "nu får du ställa upp och hjälpa mig!".

  Tror att många av oss kvinnor måste bli bättre på att be om hjälp… Många kramar till dig!!

 17. Jessica says:

  Välkommen till mänsligheten Anna-Stina, är lika dan som dig, "bbryter" sällan ihop men får ofta höra att det är ok om man gör de. Visste är det de, dock tror ja att vi är av samma skinn, man gillar läget och gör de bästa av dagen.

  Du måste kunna ha JIG eller någon vän som hjälp, ingen är tillräckliggt stark eller blir en bra mamma om man inte får lite space ibland. Ta åt dig dte annars kommer det bli oftare som tårarna finns nära till hands. Ibland tror jag att du e eensamstående..

  Ta hand om dig!

  kram

 18. Ulrica says:

  Ibland måste man bryta ihop för att kunna ta sig samman ;-).

  Hoppas du får lite jobb gjort inatt och att Johanna är pigg nog för att gå till dagis imorgon.

  Kram

 19. Madelene(Landvetter) says:

  Ta hand om dig. Hade jag bot nära så hade jag passat prinssesan.Sov så gott.

  Kram Madelene

 20. Nina says:

  Hej!

  Du har en helt otroligt bra och inspirerande blogg och du verkar vara en underbar person (& mamma) =). Men jag tycker att du borde få mer hjälp av din sambo. Om du behöver jobba så kan väl han vara med Johanna en hel dag. Tänk så mycket du skulle få gjort. Jag tycker det är superviktigt att få egna dagar/stunder, skulle aldrig orka själv hela tiden. Jaja, vill inte lägga mig i ert liv, men du kanske måste släppa lite på din "duktighet" att fixa allt själv. Stor kram!

 21. Kari says:

  Det er sagt så mye her om hvor flink du er, og hvert eneste ord er sant!!! Er helt sikker på at du ser det igjen, når du bare har fått det litt på avstand :o)

  Det sies også flere ganger her at du må senke kravene, få mere hjelp av sambo osv… Desverre handler det ikke om det. Det handler ikke om å slippe taket og la andre overta. Vi mennesker er forskjellige, og om alle verdens mennesker kommer og hjelper til, greier man ikke å slappe av likevel. Ikke fordi man ikke setter pris på hjelp, ikke fordi man tror at man er dyktigere enn andre og gjør ting best, men fordi man bare ER sånn.

  Da må man bare streve seg gjennom det og heller glede seg over de gode ord man får enn å bli lei seg fordi man ikke greier å leve annerledes enn man er. Beklager, dette ble et "sært" innlegg, men å beskrive en følelse er vanskelig…. Håper du får gjort mye nå, og at tårene renset opp det som var nødvendig å få unna..

  -klem-

 22. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN MILJONER TACK för alla fina kommentarer ! 🙂 You make me happy !! 🙂 och jag tycker att Kari summerat det hela på ett perfekt sätt i sitt inlägg (tack Kari för kloka ord !).

  Det blir som sagt bara lite mycket ibland men det är en del av mammalivet.

  HAPPY måndag ! Kramar ! 🙂

 23. Tina says:

  Många stora kramar till dig, det är helt ok att att släppa fram sin känslor. Tycker att du är en fantastisk kvinna som klarat ALLT!! du är verkligen insperation VARJE DAG. kram

 24. Viktoria says:

  Det är ibland härligt att släppa fram tårarna, det lättar oftast lite med!

  Hoppas du får en FAB. vecka med en massa härligheter, för det är DU verkligen värd!!

  Stora kramar

 25. Stor kram! Hoppas du mår bättre idag!

 26. Alinde says:

  Kari: För egen del mår jag så oerhört mycket bättre när min make avlastar mig, och tar hand om sonen. Att få några timmar, en halv eller heldag själv laddar mina batterier enormt! Vi delar på allt här hemma, för mig är det självklart. Och man blir lite ledsen av att se Anna Stina ta så mycket ensam….

 27. caroline says:

  ibland blir det bara lite för mycket bara att bryta ihop och gå vidare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *