Smart förvaring är A & O.


Underbara förvaringskorgar i tyg till söta girls från PotteryBarnKids.

Hej igen ! Nu är jag och Johanna tillbaka där dagen startade: jag sitter på kontoret och hon ligger i soffan och slappar (eller för att vara helt ärlig så sover hon, hon var helt slut efter dagens tur). Men snart ska vi ta på oss skorna igen och gå ut och äta middag hela familjen. Det blir mysigt! 🙂

Med en liten prinsessa hemma så gäller det att hitta smarta förvarings-lösningar för det ligger saker precis ööööverallt…. 😉  Och nu, då hon tecknar, målar och lägger pärlbrickor varje dag så dök plötsligt ett nytt förvaringsbehov upp, nämligen ett till: små pärlor, stora pärlor, pennor & pärlbrickor.

Men det är kul att få pyssla & fixa med nya lösningar och idag skrev jag upp “Granit!” på min “lista” så en dag snart ska den butiken besökas.


… och här är fin förvaring till små prinsar. Tyvärr sender inte PotteryBarn till Norge & Sverige men lite inspiration är alltid härligt. Eller hur ?! 🙂


Är det någon som vet om man får köpt sånna här fina små griffeltavlor någonstans? för det är lite långt att åka till USA för att shoppa de vi ser på bilden 😉


Jag ska som sagt till Granit en dag snart och då kommer sånna här fiffiga burkar i plast i att shoppas till Johanna.

I helgen ska jag fota och visa er Johannas fina förvaringslösningar på hennes rum. Hon har bl.a den F I N A tygförvaringen från favorit butiken SPRALL som ni kan vinna i TÄVLINGEN som pågår och vi älskar den.

Bäst jag väcker min sötis nu så vi kommer oss ut för att äta så jag önskar dig en riktigt TREVLIG kväll ! 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 8 Comments

8 responses to “Smart förvaring är A & O.”

 1. Ulrica says:

  Jättefint! Jag har två tjejer som nog aldrig växer ifrån pysselåldern så förvaring är a och o som sagt. Min kille börjar oxå upptäcka skapandets tjusning även om mamman inte tycker det är lika kul med konstverk på väggarna 😉 (däremot älskar jag att rama in barnens målningar, fast då kan man ju bestämma lite vart de skall hänga…) De fina korgarna du visar är ju toppen fina! Fast jag tycker nog att du "kategoriserar" lite för mycket där…vilka som är till pojkar/flickor 😉 rött och blått passar ju lika fint i flickornas rum och ljusgrönt är ju toppenfint till pojkar…
  Kram och ha en skön kväll tillsammans med familjen, det låter härlig att äta ute 🙂

 2. Malin says:

  Hejsan Gizmolina,

  Följer din blogg och bara älskar den!
  Har en önskan om att få lite bilder, tipps på hur man gör snyggt i fönster…har problem med mitt stora köksfönster..
  Då du har skön stil vänder jag mig till dig =)

  Hälsningar
  Malin

 3. Engla says:

  Hej AnnaStina! På Mixin.se har de, tom finare med vit ram 🙂

  Kram på Er!

 4. AllieAllie says:

  å vilket bra inlägg med tanke på mitt mejl till dig angående johannas fina vita korg!

 5. ida says:

  Snälla boosta min lillasysters ego i denna tävling!Vi har fått stå ut med hennes tjat om att hon vill till New York sen hon var 5 år gammal så snälla hjläp henne (och oss) så hon håller käft för en gång skull!
  http://support-sena.samsung.com/BoostYourEgo/sv-se//342#/start/linear/342

 6. Ida says:

  Hej Anna-Stina. Vet du, vi hade kanske kunnat ordna med ett litet byte du & jag. Bor ju i Toronto & borde kunna få tag på de där tygkorgarna till dig om du verkligen vill ha dem. Själv är jag jättesugen på ett par av de där små zinkhusen från Walther & Co. Vi hade kanske kunnat hjälpa varandra? Åker hem till norrland denna julen så det hade varit lätt för mig att ta med korgarna till Sverige & sedan skicka dem till dig därifrån. Hör av dig om du är intresserad.

 7. Anonymous says:

  Prøv på Panduro for å finne slike små tavler 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *