SMILE, IT´S FRIDAY!

Allmänt Casa Gizmolina Johannas rum. Quote

21082968_10154739548635796_4524293377377472745_o

Dagens tänkvärda. Life is pretty magic when you allow it…! Be brave!!

Happy fredag sweeties! 

I´ve got that friday feeling… Wohooo!!! Och visst är det något helt speciellt med just fredagar?  Oh yes!

Och lilla Gizella hon busar för fullt, alltså hon är helt galen den här tiden på dagarna, fram till kl.12, sen slocknar hon och sover hela eftermiddagen. Ha, ha. Men hon måste sluta att väcka mig runt 05-06….zzz…  för då är jag inte lika klar för lek som hon är kan jag säga.  Men bättre att hon väcker mig än Johanna som hon väckte kl.04 i onsdags så nu har vi börjat blocka dörrarna till hennes rum så att hon ska få sova. Och på tal om hennes rum, att göra en liten walk-in-closet till henne är det bästa jag gjort!  för tidigare hade vi kläderna i ett annat rum och det blev bara så rörigt att ha ett sovrum, ett pysselrum också ett rum till kläder…  Så – att nu ha samlat säng + skrivbord + kläder i ett och samma rum är helt perfekt och det underlättar vardagen enormt! 🙂

21055241_10154739549190796_4499861719756612107_o

Let´s dance! Min glad lilla darling i super skön topp med volang från H&M, jeans från Kapp Ahl och Jo Jo Siwa bow. Alltså jag är såååå glad över att hon vill ha rosetter igen! för ni som följt mig länge kommer kanske ihåg att J gick med rosetter v.a.r.j.e. dag hela sin uppväxt. Och nu är de tillbaka, men i en coolare size XL som passar henne perfekt.

21083568_10154739548915796_206498409660639230_o

En sneak peak av J´s walk in closet.  Men då jag körde till IKEA i söndags så var det egentligen en garderob jag var ute efter men så, när jag gick runt där bland de nya fina utställningarna (de hade verkligen gjort om så fint i varuhuset) så fick jag syn på lik lösning som denna så – vips! så körde jag på en öppen garderoblösning i stället och det blev verkligen SÅ bra! och – här ryms så mycket mer än i en garderob! + att det är bättre då man ser tydligt vad man  har.  

Nu tar vi tillvara den här fredagen, lägger bubbel i kylen och bjuder de vi möter på ett smil! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Johannas rum., Quote | 10 Comments

10 responses to “SMILE, IT´S FRIDAY!”

 1. petra says:

  Åååh som jag tycker om din härliga blogg,man blir så glad och sprudlande:) skulle vilja hyra in dig till festfix på alla kalas 🙂 Vart har du köpt den stora rosetten som J har i håret ,så cool. kramar Petra

  • Men åhhh så glad jag blev nu! 🙂 Tusen miljoner T.A.C.K. för helt underbart härlig feedback och fina ord. Nu peppade du mig verkligen i mitt bloggande! Och jaaa – jag kommer gärna och kalas fixar! Anytime! 🙂 Och de super duper fina rosetterna de har vi beställt på nätet, från en butik som heter Claire´s. Googla Jo Jo Siwa bows så hittar du !

   Önskar dig en magisk fredag fylld av glittriga & lyckliga stunder Petra! Kram! 🙂

 2. Marie says:

  Håller med! Älskar alla dina inlägg, massa inspiration och glädje!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för fina ord och magisk feedback Marie! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Att hör att jag inspirerar är den bästa respons jag kan få !

   Önskar dig en underbar söndag fylld av solsken! Kram! 🙂

 3. Kerstin says:

  Gissar att de flesta har allt samlat i ett rum…..=)

 4. Deseree says:

  Åå vill gärna se mer av hennes garderob för inspisration. Trevlig helg!

  • gizmolina says:

   Lovar att fixa ett eget garderobsinlägg en dag snart ! Kul att du efterfrågar det Deseree ! 🙂

   Önskar dig en magisk söndag ! Kram! 🙂

 5. Charlotte says:

  Hehe- den blusen har jag också!
  Jag är så mini så jag kan ha 164/170

  • gizmolina says:

   Åh så fantastiskt att du kan ha kläder från barnavdelningen! Den tröjan där är den mjukaste och finaste jag sett på länge! 🙂

   Önskar dig en underbar dag Charlotte! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *