SMURFARNA & SLOTTSPARKEN.

Allmänt

Vi promenerade hem genom slottsparken och det vara bara SÅ vackert.

Efter en helt galen skoshopping (alltså varje gång vi besöker den där skobutiken på CC-vest så känns det som jul, eller 17:e maj eller nåt för det är crazy mycket folk där, shit vad de ska omsätta!) så blev det spontan bio på oss girls tillsammans med fina vänner.  Vi såg Smurfarna 2 och den var inte lika bra som 1:a men ändå bra…. enligt Johanna så kan vi varmt rekommendera den! och vi ger den : G G G .   men – jag har sååå svårt för att hålla mig vaken inne i biomörkret så jag åt popcorn non-stop för att inte somna vilket resulterade i att jag fortfarande är hur mätt som helst.  Ha ha. Och vet ni var Johanna är? på BIO! Oh yes. hon + en kompis + JIG är och tittar på en norsk film som heter Mormor och de åtta ungarna.  Så snacka om biodag!

Och regn är verkligen bäst på bio!  men, då vi kom ut igen efter filmen så var det klarblå himmel och knall sol! Snacka om snabbt väderskifte! Lovely!

“Mamma, får jag verkligen stå här? Är du heeelt säker? ”  sa J samtidigt som hon tittade bort mot vakterna utanför slottet…

One H.A.P.P.Y. girl som har på sig kappa från Livly, tee I dig denim, jeans Lindex och skor Geox.

Sen, då J skulle knipsa pics av mig så tog batteriet på min tfn slut. Men det var kanske lite bra det för idag är hon mer piffad än mig 😉

Nu ska jag fixa lite middag här. Blir tacos idag. Hur jag nu ska orka efter mitt gigantiska popcorn intag? men innan jag lagat klart så är jag säkert klar för lite mat jag också. Är egentligen bjuden på en bubbles + berries fest i kväll som jag har SÅ lust att gå på men jag måste försöka fokusera på att bli helt frisk så att jag kan dansa in i den nya veckan på måndag..!  Men i.n.t.e. lätt att stanna inne hemma en så här vacker solig och varm lördagkväll… känner att både festen och varenda uteservering ropar på mig…help…!

N.J.U.T. din kväll min fina bloggvän! 🙂

P.S om du inte sett filmen Djävulen bär Prada så går den på svenska TV4 i kväll. Ett tips! en biodag som denna…

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *