SNAPSHOTS.

Allmänt

Runt kl. 13.10.

Det är så kul då mina kunder går ut “nya” ur min butik, dvs då de väljer att ta på dig de ting de shoppatdirekten och stoppar sina egna kläder i en påse. Den här kunden var en av 3 som gjort det i dag ! 🙂 Hon köpte den fina vita blusen från Custommade och finaste sjalen från Chill Norway i samma lovely print som min klänning.

Plösligt kom lilla J från balletten och bytte om i butiken innan hon blev hämtad av tante Kari. Det var TUR att jag läste mejlet från ballettskolan för plötsligt var det “dresscode” så vi hamnade på La Dance i morse på shopping, riktiga balettskor i skinn, no more tyllskjørt (!) och dräkt blev med. Också ska håret vara i hårnät… !

Nu stänger jag strax butiken och då kommer lilla J hit också ska vi åka iväg och göra en kul sak som är en present till J från morfar.  Det vet att jag att hon ser fram emot ! och jag tar med kameran 😉

Njut dagen vidare fina du !!!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SNAPSHOTS.”

 1. Lena i Uppsala says:

  Njut din dag, fina du!
  Skulle göra precis som fin kund, byta till det nya direkt. Så fint ni matchar varandra.
  Ja, du…dresscode, skola, tider att passa, födelsedag, läxor, lek etc. etc…Allt det där gör du så bra och har en så mysig och bästa bloggoasen, fin butik, hjärtligt hem, underbar dotter och ett fantaStiskt DU!
  Ha en fortsatt fin lördag,
  Kram
  Lena

 2. Elisabeth H says:

  Hei! Fine bilder : ) Hadde store planer om å komme innom din lille oase i dag, og forhåpentligvis kjøpe med meg en liten godbit… : ) Men sånn ble det ikke, fikk besøk av gode venner og deres nydelige lille jente. Vi koste oss med lang lunsj og da fløy tiden…. God lørdagskveld til deg og JOhanna. KLem fra ELisabeth

 3. Gry Jonassen says:

  Hei!
  Har du flere kjoler som den du har på bildet? Kommer en tur til Oslo mandag, så er du i butikken stikker jeg nok innom:)
  Stor Klem<3

 4. Bianca says:

  Hei! Det virker som om du har veldig mye fint i butikken din! Gleder meg til nettbutikken åpner 🙂 Lurer på om du har et lite tips til meg, skal kjøpe meg en ny høst/vinterjakke og lurer på hva du tror om en sort cape? Har sett på en, men liker at klær varer mer enn en sesong så er veldig usikker! Ønsker deg en strålende lørdagskveld! Hilsen en fast leser som ikke er så flink å legge igjen spør… 🙂

 5. Annette says:

  Ååå, det må være en drøm og komme og handle hos deg, både du og kundene stråler 🙂
  Du er virkelig opptatt av god service, det viser så godt!!
  Synd at jeg ikke bor i Oslo!

  Hvor mye koster Esther Elenora sjalet som kunden har kjøpt? Vil ha 🙂
  Ha en flott søndag!!

  Klem fra Annette

 6. Frida says:

  Hej,

  Vilken fin blogg du har! Jag hittade hit idag..kanske var det meningen eftersom jag sitter i planerartag av att öppna en egen butik i Oslo men är för feg och rädd, men efter att läst din blogg fick jag liiite mer mod. Vart ligger butiken? Jag undrar också vart din dotter går på balett? Jag har en femårig dotter som vill börja.

  Ha en fin kväll
  Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *