Snart 1 år…!

Allmänt

168397-863

Hej alla som läser våran blogg!
Här är jag helt nyvaken efter att jag sovit min fömiddags nap. Precis när jag vaknat så fick vi besök av mammas jätte trevliga vän Randi och jag fick ett fint ROSA paket eftersom jag fyller 1 år imorgon! 🙂 Tror mamma lägger ut bild på vad jag fick strax. Nu ska jag leka lite, äta köttbullar och sen ska jag och mamma gå ut en promenad. Mamma ska visst shoppa lite inför morgondagen… spännande! Jag har ju aldrig fyllt år förut så jag är jätte nyfiken på hur det är!?

Kram!
Johanna 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Snart 1 år…!”

  1. Jessica says:

    Hej, hej söta Prinsessan 🙂
    Tänk vilken underbar dag som väntar dig imorgon.
    Din STORA dag !! Jag har hunnit att ha 3 födelsedagar och det är SUPER skojsigt 🙂
    Pussar & kramisar från den lilla Prinsessan i norr 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *