Snart är det 2008…

Allmänt

168397-1529
Här ser ni kalendern i många fler färger än den metallic färgen som jag blivit "besatt" av 😉

Egentligen så är det ju fullständigt galet att det snart är ett nytt år IGEN! Jag hänger verkligen inte med i svängarna.. Tänk- 2008 fyller min dotter 2 år och jag fyller.. 38 (men jag tror någon räknat fel.. 😉 och kronprinsessan Viktoria fyller 31 så jag håller tummarna för ett ROYAL WEDDING 2008!!!!! Gud vad KUL det vore !  🙂

Nu pågår nattning av min egen lilla prinsessa här. Hon har lite svårt att somna i kväll p.g.a. att hon sov eftermiddags nap för första gången på länge. Men nu blev det tyst där borta på sovrummet så nu tror jag faktiskt att hon somnade. Lovely! 🙂 Då ska jag hoppa upp i soffan och mysa lite med "Top Model" på TV och mina nya blader..

Önskar dig också en riktigt mysig kväll i kväll! Det är ju bara måndag en dag i veckan så passa på att njut för snart är det tisdag 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Snart är det 2008…”

 1. Pethra says:

  Den rosa kalendern ser helt lovely ut, den blir min imorgon… Ha en fortsatt skön kväll!

 2. Anonymous says:

  det är alltid roligt att köpa ny kalender ^^. Kram

 3. AnnaStina says:

  Pethra-
  Klart du ska köpa en sån! 🙂 Happy shopping! Kram 🙂
  Anonym-
  Jag håller med dig, det är alltid lika roligt varje år! 🙂

 4. Sarah says:

  Åh vilka söta kit från ordning&reda 🙂 Måste springa och kika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *