SNART SMÄLLER DET.

Allmänt

Ett par rea / salgs -tips !  Har kvar 1 st av min favvis tunika / klänning (med fickor!) från Custommade i size 36 och den snygga gula koftan från Rules by Mary finns kvar i M + L.  Båda kan du shoppa med -50% rabatt fr.o.m. kl.24 i kväll.  Utsålda ! 

Efter att jag stängt butiken så var det premiär för Johanna på cheerleading !  3 av hennes kusiner har tränat det i många år , den äldsta tränar ett av lagen (du kan se dem in action HÄR då de blev 3:a i European open i Paris 2012), så vi har varit och tittat på några uppvisningar som de haft de sista åren och J har alltid tyckt att det ser sååå kul ut så hon har verkligen längtat efter den här dagen ! och det var ju lite coolt att hon fick vara flyer och stå där uppe på toppen.  J är redan super taggad för nästa träningspass !

Själv hade jag ingen aning om att de tränar i 1,5 time så ja, det var den kvällen… och liiite jobbstressad fick jag bli men mitt mål för 2013 är att fokusera på stunden och att inte känna så himla mycket stress hela tiden så jag försöker att inte ha dåligt samvete och istället tänka på att det var kvalitetstid eftersom J var så lycklig.

Men NU ska jag minsann jobba och fixa till i webshopen inför R.E.A.N. som kickar igång kl.24.00 så jag säger både happy shopping & sweet dreams på en gång ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SNART SMÄLLER DET.”

  1. Gunnar says:

    Hej igen! Nu tror jag hon inte tror mig längre, att de kommer snart, stövlarna jag vann åt henne från Eurosko. Finns det något man kan göra för att snabba på det hela? Har de adressen? Jag kan maila den till dig igen, om det behövs. Gott nytt! Gunnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *