SNEAK PEAK AV JOHANNA´S RUM.

Allmänt

hurray-its-saturday-weekend-life-daily-quotes-sayings-pictures

Darling, darling! 

Åhhh så underbart med helg! och att solen dessutom fortfarande strålar från en klarblå himmel är bara amazing!  Sitter med fönstret öppet uppe på det rum ska bli Johannas DIY- / pyssel-rum. Eller ja, det var tanken men så kom jag plötsligt på att jag har lust att göra det till mitt kontor så häromdagen fick jag värsta rycket och gjorde om här uppe men alltså ni skulle sett Johanna då hon fick se att jag ställt in några av mina saker…(mamma – du loooooovade att det här skulle var MITT rum!!! har det ropats här X antal gånger)  Så ja, det får helt enkelt bli J´s rum som planerat också får jag smyg-sitta här när hon är på skolan (shhh… säg inget…!) 

 Och att jag kan sitta här nu beror på att mina J har kört iväg till Toys R Us. Oh yes, fler Blingis skulle visst shoppas och då passade jag på att stanna hemma för att blogga och fixa håret (sitter med hårrullar) innan vi alla 3 ska ut och luncha senare. Får passa på att njuta detta vackra väder för man vet ju aldrig när höstrusket gör sin entré?! 😉

12009659_10153069251955796_2039654419192527239_n

Nu bjuder jag på några sneak peaks från Johannas rum trots att de inte är färdig fixade så ni får ursäkta röran!  Jag hade hoppats på att J skulle vara färdig med våningssängfasen i sitt liv när vi flyttade upp men nix pix. Den s.k.a. hon ha.  Så – den enda fördelen med det är väl att det underlättar att slippa plocka fram en gästsäng då hon har sleepover av vänner.  Och ja, det ligger en madrass ovanpå den undre sängen. Orsak? jag upptäckte att jag fått fel size på de madrasser J har haft sedan vi köpte sängen, de är 80 cm istället för 90 så – köpte ny på iKEA häromdagen som ligger där för att fluffa till sig efter vakum-packningen  (tar 3 dygn).

12004860_10153069186275796_3361995965747712720_n

Här ser ni öppningen in till rum nr.2 (där jag sitter nu).  Charmigt med skjutdörr tycker jag. Och hyllan uppe ovanför J´s säng (den som är flera hus som sitter ihop…) monterade min kära bror upp häromdagen (han är här typ varje dag och hjälper mig – såååå snällt!) och min plan är att måla den… ljusrosa! men det får nog bli en regnig höstdag…  Ska ta och pimpa den så länge !  Och ja, mini-me loves handbags… 😉 

12006321_10153069252860796_7281547429203045964_n

Här är rum.2!  och här valde jag att placera skrivbordet mitt i rummet eftersom jag märker att Johanna och hennes vänner aldrig sitter vid det när det är vänt mot en vägg (det har stått mot väggen sedan vi flyttade upp + i Oslo).  De vill sitta mitt emot varandra och se varandra då de pysslar. Inte sida vid sida.  Och väggen där fågelburen står ska tapetseras eller målas + att det ska upp hyllor där till allt DIY-pyssel (burkar till glitter / pärlor / paljetter etc.). Sen blir det kanske hängande taklampor istället för de som står där nu för att frigöra mer yta på bordet…

12003937_10153069253420796_1630777449705856857_n

Ok, this is a MESS! Men jag är som sagt mitt i att inreda…  Och nu kom jag på att jag heeeelt glömt att berätta för er om vårt nya husdjur! du ser kanske skymten av akvariet..?!  Ska ta och presentera vår nya familjemedlem en dag snart !  Och ja, en rosa TV har flyttat in, den fick J i present då hon fyllde år (s.o.m. hon önskat sig den!) och skrivbordet är det som jag hade på mitt rum då jag var liten. 

Du ska självklart få se fler bilder då allt är på plats! och jag ska beställa gardiner, de här rullgardinerna är left overs från de som bodde här före oss.

Nu är tydligen min lilla familj på väg hem igen så jag ska ta och göra mig klar för en cykeltur till lunch i city!

Önskar dig en alldelens underbar dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SNEAK PEAK AV JOHANNA´S RUM.”

 1. Mirva says:

  Jag var till R.O.O.M. i Täby gallerian för några veckor sen och vart så besviken att olika varumärken låg huller om buller utspridda över hela affären. Jag vill ju ha märkena för sig så att man ser vad man skall köpa…man har ju sina favoriter.

  Vilket drömhus ni har flyttat in i! STORT GRATTIS!

  • gizmolina says:

   Så synd att butiken var en besvikelse…! Jag tyckte att de hade en SÅ fin butik på PUB och butiken på Kungsholmen var ju bara fantastisk! liksom deras butik i Oslo… (som stängde för några år sedan). Och tusen TACK för fina ord ang. vårt nya hus! 🙂

   Önskar dig en underbar söndag! Kram!

 2. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Wow, vilka underbara rum hon har fått! Vilken dröm, nästan så jag längtar efter att få bo där själv, som barn 😉
  Måste bara tipsa eftersom du skrev om att måla hyllan. Panduro säljer såååå snygga metallic färger som man kan måla smågrejer med. Finns i ett set med bla silver, guld, rosa och rosé. Så himla fina!

  Hoppas ni får en härlig söndag och det är så roligt att få inblickar i ert hem! KRAM och njut dagen.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fina ord Lotta! Nu blev jag glad! 🙂 Och jag håller med dig ang. färgerna på Panduro! Jag köpte de färgerna till Johannas födelsedag! En rosa underbar metallic till en stjärna lampa (som också kommer därifrån) också köpte jag ljusrosa till den hyllan som sitter över sängen + till en gunga som ska upp…. Så ja, färgerna från dem är redan i box! 😉 Kul att vi tänker lika.

   Önskar dig också en riktigt härlig söndag och TACK för att du inspirerar mig att knipsa fler bilder från vårt hem. Det ska bli en dag snart! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *