SNÖIG LÖRDAG…!

Allmänt

Mina kära fina bloggvänner! 

Jag startade dagen med att fixa mina naglar och är sååå tacksam över att jag fick en tid för det idag trots att hon egentligen var fullbokad. Perfekt kundservice! så jag kan rekommendera dig att boka tid hos Josefin på Studio Jowa om du planerar att unna dig fina naglar.  Då jag var klar så TOK snöade det ute och det gör det fortfarande så just nu är jag otroligt tacksam över att jag tog tillvara de soliga dagarna sedan jag kom upp ! Igår var det så varmt att jag kunde sitta ute och sola mig i linne + shorts! helt otroligt härligt ! och otippat eftersom det fortfarande är crazy mycket snö ute på gården.  Jag passade på att bjuda över grannarna väldigt spontant på  “after work bubbel” på terrassen innan jag skulle på middag hemma hos mamma. Det var så trevligt att ses igen för nu var det riktigt länge sen sist.

Tog bussen (jag vet, väldigt olikt mig..) in till stan kl. 18.15 och kl. 18.30 var jag hemma hos mamma med take away mat från Waldorf. Livet i en mindre stad alltså…   Vi tittade på ELLE Galan och jag blev så otroligt glad över att Carolina Gynning belönades med ett pris för kvällens “gala look” för med så många udda designade outfits på röda mattan så var hennes gröna magiska klänning med fjärilar på med matchande hubba bubba rosa Chanel till en DRÖM !!!  Alltså wow! Hon var så snygg! Sen var det lite kul att se så många jeans boots på ELLE galan för då vi var i L.A. på Sportlovet så shoppade Johanna de coolaste jeans bootsen från Steve Madden så hon var tidigt ute… Såg du galan? Vad tyckte du?

På väg hem i går kväll så blev jag spontant inbjuden på dessert hos grannarna och jag älskar verkligen när livet bara händer. Också uppskattar jag de stunder vi får tillsammans på ett lite annat sätt nu då jag inte är i Luleå så ofta.

Nu ska jag ta och dansa ner julen i källaren här. Ha, ha, ha. Ja, du läste rätt. Har ett gäng granar som ännu inte burits ner så det är dags. Det blir så begränsat med tid de gånger jag är här och förra gången prioriterade jag att göra om uppe på övervåningen, jag bytte om på rummen, fixade tillbaka min walk in closet och styrde upp en TV-lounge. Det var betydligt roligare och mer kreativt inspirerande  än att bära julgranar!  Men nu är det ingen återvändo.

 

Jag älskar att starta min dag här inne i min walk in closet och glittret som strösslar rummet är en effekt jag fixar med discokulor och solstrålar. 

Den här blusen (+ en kjol som du hittar på min instastory under “outfits” i höjdpunkter) fick bli med mig hem från Arlanda i onsdags.  Märke :Neo Noir och modellen heter “Hawaii”. Tänker att den blir super fräsch till slitna + vita jeans i sommar. 

Nej men hur LYXIGT att jag hittade årets (för mig) 1:a pioner i butiken igår !!!  Loooove it!!!! De  kommer att förgylla kvällens middagsdukning.  Köpte de hos ICA Maxi på Storheden.

 

Önskar dig en super härlig lördag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

36
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SNÖIG LÖRDAG…!”

 1. D says:

  Elsker pioner! <3
  Hvor kjøper du diskokuler?

  Ha en fin lørdagskveld:)

  • gizmolina says:

   Ja men visst är pioner helt fantastiskt vackra ! Det gäller att njuta de så läge de varar nu … ! Och discokulorna har jag köpt här i Sverige på Dollar Store. Men jag har sett att de även säljs , i alla fall i en storlek, hos Lagerhaus i Norge. Hoppas du får tag i de !

   Önskar dig en magisk start på veckan ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *