SNÖKAOS.

Allmänt

16683957_10154234008420796_7936056593107859091_n

That breakfast feeling…

Gooodmorning girls! 

Alltså hjälp vad det har snöat sedan igår kväll. Heeeelt galet! Så mycket att jag nästan inte fick upp ytterdörren på morgon! Crazy!!! Och jag som vill ha VÅR nu! *snyft*  Men jag har en klok dotter. På väg till skolan på morgon när jag säger att det räcker med snö nu så säger hon: men mamma, det är ju det här som är tjusningen med att bo här uppe i Luleå. att vi har riktiga vintrar med mycket snö så att man kan göra olika vintersporter!   Sötaste hjärtat. Hon är oftast mer vuxen är mig. Ha, ha.

Nu hoppas jag bara att traktorn dyker upp snart så bäst att jag är startklar då jag ser honom för då måste bilen flyttas och vad passar väl bättre då än en liten shoppingtur? Johanna ska på kalas i morgon så present ska köpas och det är bland det bästa jag vet.  Att köpa presenter! 🙂

16832080_10154234021465796_3683581492896780028_n

OMG! det här mötte mig då jag öppnade dörren på morgon. Hur galet?!?! Och nej, jag har inte shoppat ny väska, det är Johannas idag-är-det-idrott-s-väska och ja, jag kör alltid J till skolan i Ugg´s, juicy byxor och min fluffiga jacka från GAP som jag shoppade i L.A. Det är min morgon uniform! Ha, ha.

16864482_10154234024690796_1699603481595775046_n

Plötsligt så känns sand mellan tårna och flip flops väääldigt långt borta….!  Alltså check snödjupet som kommit sedan igår kväll! Crazy deluxe!!! Tur jag i alla fall kan lysa upp kaoset med både tassel & discokula!  (och nej, jag har inte så här krokiga ben, jag försökte fånga en bild på väg till postlådan så jag är mitt i ett steg… ha, ha.).

Nej, bäst jag hoppar ut av Juicy och in i duschen nu. Och på tal om Juicy… Jag sprang runt och sökte efter Juicy Couture över heeela New York då jag var där tidigare i år utan lycka och samma sak i L.A. Och vet du – de finns inte längre i USA! I.n.g.e.n.s.t.a.n.s., inte i en enda butik utom på nätet. De har helt enkelt lagt ner. Hur galet är inte det? Så – varje gång vi är i Thailand så shoppar jag Juicy på Central Festival för där finns – tack och lov – en liten butik kvar!   Det blir dagens shopping tips till er som ska resa till Phuket och är lika glada i Juicy som mig! (och ja, de säljer the real thing, inte fejk!).

Önskar dig en magisk dag fylld av glädje! 🙂

P.S till dig som efterfrågat ballong & pyssel butik tips i Phuket – ett inlägg med det kommer! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “SNÖKAOS.”

 1. Katrin Lindenhall says:

  Nu vill vi ha vår

 2. Katrin Lindenhall says:

  Nu vill vi ha vår

  • gizmolina says:

   Jaaa!!! det vill vi verkligen! och det kan man inte skriva nog många gånger…! Ha, ha. 🙂

   Önskar dig en underbar dag! Kram!

 3. Katrin Lindenhall says:

  Nu försvann all text?.Ville bara önska en fin dag här i SNÖVÄDRET. Även SÅ fina skor och väska. När man gillar shopping så blir det MÅSTE HA

 4. Katrin Lindenhall says:

  Så tokigt hela texten kommer inte med. Ha en fin dag.Hälsningar Katrin

 5. Katrin Lindenhall says:

  TACK snälla!Hur TOSSIGT blev inte det här!!

 6. Annika K says:

  Thailand ja Ååå vi har ett år till nästa resa
  Hur som helst.. Är det långt mellan Kamala och Central Festival?
  Vad kostar taxi mellan de ställena?

 7. Hur blir dina UGGs när de är helt täckta med snö? Jag är så rädd att de ska bli fläckiga? Kram och ha en fin dag i snön!

 8. Sara says:

  Hei! har du lest boken the glitter plan? Handler om hvordan to venninner startet juicy med $200, sikker på at du kommer til å like den 🙂

  God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *