SNÖSTORM & INSPIRATION…!

God lördag mina kära bloggvänner! 

Vaknade till snöstorm idag! så tog emot att gå ut och ta in tidningen men ut gick jag… och på vägen kom jag på att det är helgdag idag så det kommer ingen tidning, Ha, ha. Men därför var det extra kul att hitta ett nytt nr av Hus & Hem i brevlådan i stället. Måste ha kommit med posten igår…  Ja, jag prenumererar på lokala tidningen Kuriren den period då jag är mer här uppe i norr för jag älskar verkligen att ha en riktig tidning, istället för en skärm, framför mig vid frukostbordet. Lite old fashion på sånt. Och i samma sväng passade jag på att slänga iväg prenumerationer på några magasin också eftersom de förgyller vardagen (eller som nu då, lördagen) att få inspirerande post i brevlådan!

Och efter en förmiddag med långa telefonsamtal både till Riga, där min Mr.JIG befinner sig, och till Bath i England, där min prinsessa befinner sig, så ska jag nu köra in till stan och fixa några ärenden inför den 50-års fest som jag är bjuden på idag. Jag skulle egentligen ut på festligheter igår också, på Soulution som körde sitt FAB club koncept med “el dia de muertos” tema och jag hade shoppat så coola detaljer som jag skulle ha på mig i London men things happened.. så jag blev hemma och såg på Idol istället. Inte riktigt lika festligt kanske men helt ok eftersom Carola var med.

 

Alltså hur maffigt vackra är inte de amaryllis som jag släpade med mig hela vägen från Oslo (på 2 flights) i tisdags? Jag har aldrig haft amaryllis i denna rosa färg tidigare, loooove it!!! 

 

Det passade så perfekt att hitta Hus & Hem i brevlådan på morgon för då kunde jag tanka härlig inspiration till frukost.  Jag köpte tidigare “alla” interiörmagasin som finns varje månad men sedan jag lastade ner Readly appen så köper jag i princip bara Sköna Hem (men nu är plötsligt även den med i appen!) men – inget slår så klart att bläddra i ett magasin på “riktigt” så passade så bra att köra på med några prenumerationer nu i förjulstiden. 

 

Att ge bort en prenumeration av ett magasin är föresten en perfekt julklapp! för då sprids glädjen ut över flera månader + att det är enklare än att börja posta ett stort tungt paket (som kanske oavsett inte kommer fram i tid…). Jag har ofta gett bort prenumerationer till vänner, både i födelsedagspresent (tex Elle Mat & Vin) eller bara för att jag har haft lust att strössla extra mycket happiness över en vän…  för vi blir alla lika glada över överraskningar!

Bäst jag kör iväg ut i stormen nu så att jag har gott om tid sedan till att piffa till mig inför festen!

 

Önskar dig en lovely lördag fylld av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

47
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SNÖSTORM & INSPIRATION…!”

  1. Merete says:

    Hvor i Oslo har du kjøpt amaryllisene? Perfekt rosafarge! Ønsker deg en topp dag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *