WOHOOO, JAG VANN!

Gooodmorning darlings! 

Här vaknade vi till DEN snöstormen idag. Det känns som att hela huset kommer att lyfta vilken sekund som helst och flyga iväg… I så fall får det gärna flyga till Thailand om du frågar mig! för för första gången på evigheters evigheter så har vi inte någon resa bokad över jul så som status är just nu så blir vi hemma.  Men – både jag och JIG checkar biljetter dagligen så jag drömmer om att vi kommer oss iväg… Vi ser vad som händer!

Och onsdag idag, lille-lördag, och jag och Johanna är sååå pepp på att se ikapp alla julkalendern avsnitt som vi har missat då vi varit på vift så att vi blir a´jour.  Ser du årets svenska kalender? Vad tycker du? Efter första avsnittet var vi inte speciellt imponerade och vi tyckte så synd om att de pratade så mycket om att det är pappa som klär ut sig och är tomte. Tänkte på alla små barn som fortfarande faktiskt tror på tomten och aldrig har haft en tanke på att det kan vara pappa….  Men nu, då vi sett några fler avsnitt (tror vi är på typ 5:e…) så har den tagit sig lite. Men varken jag eller Johanna tycker att kalendern är speciellt WOW…  Vi skulle nog ge den G G, 5  (av 6) om vi skulle betygsätta den idag utifrån de första 5 avsnitten.  Och på tal om att ha missat, alltså igår missade jag heeeelt att det var Nobelfesten! Det mina vänner har ALDRIG hänt. Jag brukar sitta klistrad för att se vad alla har på sig och njuta ett glas bubbel…  Men igår kom jag på att det var kl. 22.30, då det nästan var över… Så himla snopet.  Såg du?  🙂

 

Det var sååå länge sen jag la upp en bild av mig själv att ni kanske glömt hur jag ser ut? Ha, ha.  Så här är jag!  inpackad i rosa fluff på huvudet, en mössa som jag köpte för något år sedan i Köpenhamn men faktiskt aldrig använt (har en lik i beige som använts betydligt mer) men så kom jag på att den matchar min nya jacka som jag shoppade i London helt perfekt så BAM! så hade jag en ny vinteruniform, all pink! nästan… jackan är ljus lila… en så fräsch färg! 

Som sagt… jag älskar färgen! och den här kjolen / skjørtet har stått på min önskelista riktigt länge nu så då jag passerade Tatler i Bogstadveien i helgen så fotade jag skylten så att jag kan tipsa tomten…  Och hela outfiten är ett tips nu inför julens festligheter! Super snygg!!! 

Och nu måste jag berätta en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. KUL sak!  Du  vet den här bilden som jag visade er både här på bloggen och på instagram för en stund sedan? Well, jag har VUNNIT ett pris för den!!!  Ett presentkort på 500kr från Ö&B! Butiken där jag köpt granen! Åh alltså den LYCKAN!!! jag blev sååå glad för jag vinner aldrig något och jag får så lite cred från de butiker jag tipsar om här på bloggen så därför så värmde det mitt hjärta extra mycket!  Tusen miljoner TACK !!!  (man skulle använda #prisetärskillnaden när man la upp bilder med produkter från Ö&B, och utifrån det så vann jag…). 

 

Nej, nu är det HÖG tid för mig att hänga upp Johannas kalender på hennes rum för jag blev klar med alla paket igår. Ska fota och visa er senare!

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig onsdag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina Oslo, Julen 2019 | 7 Comments

7 responses to “WOHOOO, JAG VANN!”

 1. kerstin says:

  Ni var ju hemma i Sverige förra julen om jag inte minns helt fel och du höll på att stressa ihjäl dig över hur jobbigt det var och sa också att det aldrig skulle hända igen…så hoppas du kommer iväg ändå i år så att du slipper samma stress. Här har vi också riktigt konstigt väder, med snöstorm i morse och spöregn nu. -14 igår och 2 plus nu…

 2. Kerstin says:

  P.S..det var ju 2017 ni var i Sverige över jul minns jag nu..tiden går så fort.

  • Ja, det stämmer att vi var hemma över jul för 2 år sedan och att jag då sa att jag aldrig skulle göra om det… Men – livet förändras när oförväntade saker händer så även om jag verkligen vill resa bort i år igen så är det inte säkert att det blir så…

   Önskar dig en riktigt fin dag ! Kram! 🙂

 3. D says:

  Gratulerer mer gevinst- er deg vel unt! Ble megainspirert av rommet til Johanna! Nå har datteren fått tre på loftsrommet sitt, og sønnen har fått reinsdyrhode (som han forsåvidt nektet å henge opp, men sover med i sengen). Fant også putetrekk på hm home på tilbud i dag, så skal bli julesenger her også snart!

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback ! 🙂 Och så fantastiskt GLAD jag blir då jag läser att du blev inspirerad av bilderna från J´s rum ! Jag blir helt lycklig då jag läser hur du fixat på din dotters rum. Hon är heldig!!!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder och kooos dig med fixandet ! Stor klem ! 🙂

 4. Madelene says:

  Grattis till vinsten! Ibland händer det! 🙂 Jag såg på Nobelbanketten igår, älskar att frossa i klänningar, smycken och maten! 🙂

  • Åh tusen miljoner TACK ! 🙂 Ja, man ska verkligen aldrig ge upp för plötsligt händer det som sagt… ! Och lyckost dig som kom ihåg att se på Nobelbanketten !!! Jag älskar också att frossa i klänningar, smycken etc och kan inte förstå hur jag kunde missa ?? och att se på play blir aldrig samma sak… Får ta det igen nästa år !

   Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *