SNOW, SNOW GO AWAY… SPRING – COME MY WAY!

Allmänt

17434774_10154317042745796_8661350294841679671_o

Snapshot runt kl.10.30.

Alltså ser du hur mycket det snöar? Aldrig lätt att fånga snöfall på bild, men tror det syns hyfsat bra…  och detta är ju bara HELT galet! Det kommer helt säkert minst 1 dm nysnö idag om det fortsätter så här. H – j – ä – l – p ! Men bara så att det är sagt: jag älskar vårvintern här uppe. Det är den absolut vackraste årstiden här och det unika med Luleå om du frågar mig. Men den här mellanperioden, innan jag kan sitta mot solväggen på terrassen och njuta solen som både värmer och glittrar mot snön, den är inte helt min grej …

Så – TUR för mig att jag har en liten Stockholms tripp inbokad den här veckan så att jag får njuta vår!  🙂

17434843_10154317051930796_3486713367550131513_o

Jag försökte fota hur galet långt jag åkte ner i snön då jag skulle ta mig runt huset för att knipsa bilder. Oh my!!!… snön gick mig upp till låret (och jag är 175 cm lång alltså…) och jag höll på att fastna! Ha, ha.   Tur jag hade mina egna fotspår att gå i på vägen tillbaka… ! 

17434652_10154317078320796_4045133231599212653_o

Och stackars, stackars påskliljor… Det var bara att skaka loss all snö och ställa in dem i värmen i entrén. Blir bäst så.

Nu ska jag boka hotell! Åh så härligt det är att ha en liten resa att se fram emot!

Njut din dag vidare kära du! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SNOW, SNOW GO AWAY… SPRING – COME MY WAY!”

 1. Anna says:

  Oh ja helt galet!! Tur att du har Stockholm och påsken runt hörnet!

  • gizmolina says:

   Ja, hur galet som helst! Ha, ha. Så – blir underbart härligt med vårliga Stockholmdagar! 🙂

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 2. Lena says:

  Ja det var verkligen ett winterwonderland… eller inte, beror på hur man ser det 😉
  Men när det väl sätter igång och töar så går det undan…. du får njuta av våren i Stockholm – kanske på en uteservering 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha, exakt. Tänkte skriva winter wonderland som rubrik men så ändrade jag mig… 😉 Och ja, då jag pratade med en vän som jag ska möta upp i Stockholm idag och hon föreslog att ses på en uteservering så lät ju det bara helt fantastiskt! så – jag ser verkligen fram emot att få njuta snöfritt ett par dagar!

   Njut din dag vidare Lena! och tack för alla härliga kommentarer du bjuder mig på! Kram! 🙂

 3. Här i Umeå töar snön bort.
  Vill inte ha mera.
  Hörde att nattåget satt fast vid Riksgränsen igår.
  100 personer fick åka bandvagn eller snö-scooter till hotellet för övernattning.
  Härligt med en Stockholmstripp.
  Ha en fin fortsättning på måndagen
  Ska på restaurant ikväll och fira en av de som fyllt år.
  Kram Titti

  • Låter underbar att snön töar bort… Har jag tur så gör den det här också en dag väldigt snart… Solen kom faktiskt fram i eftermiddag, så det finns hopp! 😉 Och ja, hjälp – det där tåget som fastnat! Helt galet.

   Önskar dig en riktigt, riktigt trevlig restaurangkväll Titti! Kram! 🙂

 4. Pia says:

  16-18 grader sol . Jag säger inget mer .

 5. Stina says:

  Ja det är riktigt nog med snö nu, härligt att solen kikar fram då och då, tyvärr är ju snön som faller riktigt tung att skotta bort från uppfarten. Men som du skriver är stan riktigt fin just nu. Ha en bra kväll i ljuset!

 6. Alexandra says:

  åh jag vet hur det känns! jag bor i skåne nu och njuter när solen är framme, men folk har ju en tendens att bara visa det bästa av sina världar 😉 Just vid den här tiden och fram till september så tycker jag att Luleå är fantastiskt! som jag har hemlängtan!
  Njut av vårvintern och kom ihåg att skryt om våra ljusa kvällar hela sommaren <3
  Min dröm som jag jobbar på är att ha vintern här nere och sommaren i norr. ska bara komma på hur jag ska lösa det med jobbet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *